Músics - Actors - Ballarins - Cantants

Andrea Carretero Yllanes

Andrea Carretero Yllanes

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 638594989
Especialitats: Cantant líric i modern
Actriu i professora de Teatre/Tetare musical
Ballarina
Professora de ball modern
Població: Ciutadella
Descripció
Em dic Andrea Carretero Yllanes i sóc soprano lleugera, actriu i ballarina.
Vaig començar a entrar dins el món artístic amb només 5 anys sent gimnasta rítmica fins els 12 anys, realitzant competicions, sent campiona de balears, realitzant cursos amb entrenadores i seleccionadores dels Cars de Madrid i de Barcelona i he arribat a treballar amb les gimnastes de la selecció espanyola amb només 9 anys.
Als 11 anys vaig endinzarme al món de la música on vaig començar amb el bombardí amb el professor Jaume Ferri, després piano amb Luba kletsova, harmonia moderna amb Suso González, Cant Líric amb Cristina álvarez i harmonia clàssica amb Biel Barceló.
Dels 11 als 18 anys juntament amb tots aquets professors he realitzat intercanvis, audicions, concerts, cursos, zarzueles com per exemple Katiuska... Amb només 11 anys vaig entrar a la Banda Municipal de Ciutadella de Menorca dirigida per Joan Mesquida on també he realitzat concerts, intercanvis...
Als 18 anys vaig entrar al Liceu (Barcelona) per formar-me com a cantant lírica amb Meritxell Olaya, Manuel Ruiz, Victor, Lluís, Montserrat...on vaig realitzar examens al Liceu, concerts i audicions i oparètes com per exemple Une educacio manquee.
També vaig entrar al Cor de noies de l'orfeó català al Palau de la Música Catalana amb la Directora Buia Reixach, on hem realitxat concerts per tota catalunya, cursos, formació vocal amb Oriol Rosses, camps de setmana de treball intensiu i intercanvis amb alemanys.
Dintre del Palau de la Música Vaig coneixer al director Esteve Nabona on em va obrir els braços i un mun de portes i vaig poder treballar amb ell i ajudarlo amb l'escola coral del Palau de la Música.
Als 20 anys vaig començar amb teatre musical a l'escola Memory dirigida per Angels Gonyalons on vaig seguir forman't-me amb danza, teatre i cant modern amb professors com Creu, Carmen Sanchez, Miriam Esurriola, Albert Almenay, Marc Vilavella, Marc Sambola, Esther, Bealia, Rubén, Paca... Dintre de l'escola vaig realitzar varios cursos de danza, acrobacia, teatre dança, historia del teatre, clown...i he realitzat peces musicals com Rent, Mamma Mia, Cats...I una obre de teatre dança La Sombra. Apart que vam realitzar una obre de comedia de'll Arte.
Actualment estic treballant com a professora de dança moderna, estic realitzant un crus d'òpera al Teatre principal organitzat per Jaume Gomila, Lluis Valenciano, Cristina Álvarez i Joan Taltavull, segueixo formant-me amb el cant, el teatre i la dança, realitzo concerts tant lírics com moderns, i sóc membre del Cor Jove dels Països Catalans dirigit per Esteve Nabona on aquest any hem actuat juntament amb l' Orquestre de Joves Intèrprets dels Països Catalanys per Planòles, Prada, Lleida i al Palau de la Música (Barcelona) dirigits pel gran compositor, i director Salvador Brotons realitzant realitzant i presentat la seva actual obra "Catalunya 1714". També he participat al gamper al Camp Nou dirigits per Esteve Nabona.

Res més a dir a part de donar a tots els meus professors que se que me n'he saltat a més d'un per la gran formació que m'han donat i sobretot per apoiar-me en cada moment i fer que sempre tires cap endavant. Gràcies a Tots.
Fotos
Vídeos