Músics - Grups i cors - Cantants

Cala Joia

Cala Joia

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 660653635
Especialitats: Formació musical formada per Annabel, guitarrista i cantant amb una llarga carrera musical i Josep, cantant i glosador, gran amant de la cultura de Menorca. Oferim dos repertoris: Música menorquina i clàssics de rock català. I per acabar l'actuació, feim una mostra de glosa improvisada musicada amb tonades de la terra.
Població: Ciutadella
Descripció
Oferim un repertori musical d’essència menorquina. Cançons marineres i populars de l’illa, que ja cantaven els nostres avis i que han passat de generació en generació, arrelades a les costums menorquines com anar a romandre. Amb les quals transmetrem el més pur esperit menorquí. As final de s’actuació també oferim una mostra de glosa improvisada musicada amb tonades de la terra.

Per altra banda, també oferim un repertori de cançons clàssiques del rock català, de grups com: Ja t’ho diré, Sopa de Cabra, Lax’n Busto, Els Pets, Gossos, Sau….. Cançons que han marcat una época en la nostre joventut, que tothom alguna vegada ha escoltat i que encara es segueixen cantant.


Contractació: Places de poble, bars i restaurants, vermuts de migdia, noces, festes populars, concerts privats a casa,…
Disfruta de sa nostra música!!
Fotos