Cantants

Mª Àngels Bagur

Mª Àngels Bagur

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 670270385
Especialitats: Repertori líric.
Població: Ciutadella
Descripció
Mª ÀNGELS BAGUR (SOPRANO)

Nascuda a Ciutadella de Menorca, ha cursat estudis de cant i llenguatge musical a l’Escola Municipal de Música de Ciutadella, on ha rebut classes del baríton Josep Mª Saguer. Ha participat en el I, II i IV Curs de Cant i Expressió de les Illes Balears celebrats a Alaior i dirigits per la mezzosoprano Eulàlia Salbanyà.
També va participar a la Masterclass que impartí el baríton Joan Pons a Ciutadella el Gener de 2006.
Des de 2001 al 2014 ha format part del Cor d’Òpera de Maó on ha intervingut en les representacions de les òperes que s’han organitzat al Teatre Principal de Maó.

Com a membre del Cor de Cambra de l’AMCUIB ( Agrupació Menorquina Coral Universitària de les Illes Balears) des de 2003 fins a la seva dissolució, ha actuat com a solista en els seus concerts.
Ha format part de Septet de Cambra femení DACAMERA, dirigit per Mertxe Orfila.
Ha col.laborat en altres cors de Menorca, com el cor Cadenza i la Coral Sant Antoni de Maó, com a solista
Ha participat en el VI curs internacional de cant CAMERATA SANT CUGAT celebrat a Sant Cugat del Vallès el juliol de 2009, on ha rebut menció especial.
Ha participat en el IX Curs Internacional de música ISAAC ALBÉNIZ, celebrat a Camprodón el juliol de 2.010, amb Ana Luisa Chova i Rubén Fernández Aguirre
L’any 2012 i 2014 ha interpretat el rol de “Francisca” en la sarsuela “Foc i Fum”.
Des de març de 2011 forma part del cor professional INTERMEZZO, amb seu a Sant Sebastià.
Durant quatre anys ha estat perfeccionant tècnica vocal a Barcelona amb la Mezzosoprano RAQUEL PIEROTTI i repertori amb el pianista RICARD ESTRADA.
Fotos