Actors

Mari Genestar Mesquida

Mari Genestar Mesquida

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Especialitats: No me consider especialista en res però m'agrada el món del teatre.
Actuant, dirigint i escrivint sobretot destinat als infants o al teatre familiar.
Sóc titulada com a monitora i directora d'esplai i he participat en molts tallers, aules i cursos orientats a la direcció, interpretació,pedagogia teatrals.
Població: Ciutadella
Descripció
Vaig començar fent teatre quan tenia 6 anys a Sant Miquel. Mon pare era el director i ma mare feia vestuari. Des de llavors i fins al dia d'avui he estat lligada a aquest grup com a actriu i com a directora des de l'any 1989 al 2013. També realitzant adaptacions i escrivint algun guió que mai s'han publicat.
Com a monitora en campaments d'esplai i extraescolars.
He dirigit altres produccions com Els Pirates amb MIM Produccions ; un tast de Zarzuela, Alí Babà i l'altra costat de la Reixa ( com a coguionista i directora) amb DAU produccions . Així com també Foc i Fum una vegada com ajudant al Casino 17 de gener i al Cercle artístic en cinc ocasions d'ajudant i directora. He col.laborat en diferents ocasions amb l'escolania de Ciutadella fent de presentadora o Narradora de diferents cantates així com també dirigint i escrivint el guió del COR DELS INFANTS i TRES CORS EN UN. Amb l'escola municipal de Música i dansa com a narradora en un parell de cantates. En l'enregistrament de Nadal ja ha arribat donant veu al personatge den Toni. Col·laborant amb n'Enric Taltavull amb diferents enregistrament d'imatges . Fent de narradora amb la banda municipal en un concert de Pasqua. El 2013 vaig engegar un projecte de teatre en família TenF, innovador a Menorca. L'octubre del 2013 ONDA CERO va concedir-me el premi en educació. Amb els fillets i famílies de TenF vam estrenar una obra de creació pròpia que va entrar en el programa d'actes del Premi Born del 2014. En varies ocasions col.laborant amb infància missionera així com també en actes reivindicatius o socials. Ajudant a dirigir obres de final de curs als IES Mª Àngels Cardona i Josep M. Quadrado. Com a guionista i codirectora del festival pels Refugiats, en la presentació del cançoner de música popular menorquina de Bep Cardona. Com actriu en el conte "què hi fas tan sol? de Maria Rotger, en un "lloc comú" amb cercle teatre, lectura dramatitzada "los amantes sobrehuamos" de Ruth Gutiérrez amb cercle teatre. "Aïllats" de Damià Bosch amb Cercle teatre. Participació amb un conte al Sant Jordi a redossa "sa taca d'en Blai". Lectura dramatitzada "els satèl·lit" amb cercle teatre.
Impartint tallers a ran de l'obra que vaig presentar pel teatre de butxaca 2019 "no vull ser Princesa" sobre la igualtat de gènere.
Fotos