Músics - Grups i cors

Melilotus

Melilotus

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Especialitats: Rock Progressiu
Població: Ferreries
Descripció
Melilotus és un grup format l’any 2014 a l’illa de Menorca. Amb un estil fresc i dinàmic, de composició poc convencional. Les melodies ens conviden a experimentar diferents estats d’ànim depenent del passatge musical de cada peça. La utilització de sintetitzadors i samplers serveix d’eina per a crear atmosferes musicals que ens transportaran amb nostàlgia als anys 70, i és que músics que formen Melilotus estan influenciats per bandes com Pink Floyd, King Crimson o Yes.

A principis de l’any 2016 la formació formada per Mariano Marí, veu; Pere Marí i David Rotger a les guitarres; Xavier Martí al baix; i Eduard Coll a la bateria, ha enregistrat el seu primer treball: Dama. El disc de caràcter conceptual, tracta temes com el materialisme, la cobdícia, els records o les relacions impossibles, tot enllaçant una revisió lliure i actualitzada de les moltes llegendes clàssiques que broten d’un petit racó de l’illa de Menorca: el barranc d’Algendar.

El disc va acompanyat d’una pel·lícula, escrita i dirigida per Albert Mir i interpretada per Jordi Pérez i Aida de Sarraga és l’encarregada de completar la història donant-li imatge. Contada amb 9 episodis, tants com les cançons que composen el disc, en l’esmentada història, un home jove arriba a casa després d’un rutinari dia de feina. Just després de posar el disc de Melilotus i prendre’s el te diari, alguna cosa l’empeny a emprendre un viatge al·lucinogen que el portarà al fons de les llegendes d’Algendar on es trobarà amb una Dama misteriosa que el conduirà potser pel barranc, potser pel seu subconscient.
Fotos
Vídeos
Audios