Músics - Grups i cors - Cantants

Musics Choir

Musics Choir

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 636920644
Especialitats: Es Músics Choir va començar la seva activitat musical de manera improvisada.
Inicialment hi formaven part quatre cantaires i una pianista les quals es reunien per divertir-se fent música. Actualment està integrat per una soprano, una mezzosoprano, una contralto i una pianista acompanyant.

Població: Ciutadella
Descripció
Fou a l'any 2009 quan uns familiars s'havien de casar i Es Músics Choir els van acompanyar posant música durant tota la missa com a regal. Va passar el mateix l'octubre de 2010 i l'abril de 2011.

Una parella de convidats d'una d'aquestes bodes, en escoltar-les van contactar amb elles perquè també volien que posessin la seva música el dia de la seva boda.
I a partir d'aquí Es Músics Choir a través del boca a boca van donar-se a conèixer.

Després de vàries bodes durant aquests anys, aquesta petita agrupació musical no va tenir nom fins aquest passat octubre de 2013 ja que els van proposar formar part de l'Associació Es Músics de la qual van adquirir el nom.

Algunes de les darreres actuacions han estat a les audicions dels alumnes de l'Associació per així promocionar-se.

La particularitat de Es Músics Choir és que no té un programa fixe sinó que s'adapta al gust de la gent que els elegeix i està obert a tot tipus de suggerències.
Algunes de les obres que interpreten són: Pie Jesu de Andrew Lloyd Webber, Ave Maria de Gounod, Ave Maria de Schubert, Ave Maria de Saïnt Saens, Ave Maria de Caccini, Sanctus de Schubert, Cànon de Pachelbel, Air de Bach, Canon de Albinobi, You raise me up de Rolf lovland i Brendan Graham, Over the Rainbow de Harold Arlen, La vida es bella,Agnus Dei de John de Haan, Panis Angelicus de Frank entre d'altres.
És un ent sense ànim de lucre el qual subsisteix per a ell mateix amb els donatius que reb.
Les components són: Marisol Plovíns Soldado com a pianista acompanyant, Eva Pons Plovíns com a contralto, Irene Anglada Plovíns com a mezzo soprano i Noemí Anglada Plovíns com a soprano.
Fotos