Actors

Noelia Mas

Noelia Mas

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 680635603
Especialitats: Narració oral, actriu i professora de teatre.
Població: Sant Climent
Descripció
El meu nom és Noelia. Fa quatre anys vaig tornar a Maó amb l'objectiu de poder invertir tot el que havia après durant 12 anys a Madrid.
Estudiar dramatúrgia a la Reial Escola Superior d'Art Dramàtic de Madrid i diplomar-me en interpretació actoral a l'escola Karpas Teatre m'ha proporcionat el privilegi de poder fer bon teatre i la certesa que aquest és un ofici que requereix formació i professionalitat.

La meva fascinació pels llibres i les paraules em van portar a explicar contes des del meu primer any d'universitat. Com a contacontes, el meu desig és seguir acostant la paraula escoltada als més petits i als grans per recuperar les llegendes que han sobreviscut al pas del temps, sobrepassar les fronteres amb les seves històries i compartir un espai en el qual l'escolta desperta la fantasia i els sentits.
Com a professora de teatre, tinc l'experiència que em va aportar donar classes al Conservatori d'Alcobendas, a Madrid. A Menorca, he impartit l'extraescolar de teatre en diversos col•legis, entre ells el Doctor Comas d'Alaior. I també imparteixo l'assignatura de teatre a l'Escola d'Estiu de Cristina Blanco i dirigeixo la Companyia de Teatre Infantil d´Es Castell.
Impartir tallers d'arts escènics suposa per a mi l'oportunitat de fusionar el meu bagatge com a actriu i la meva experiència com a professora amb diversos i variats grups d'infants i joves.
Des que visc a Menorca he format la companyia de teatre Mascacontes amb na Maria Galetta, he estat una de les actrius de Els Nikolaidis al Teatre Principal de Maó, he actuat amb na Matilde Muñiz a la terra i en Bep, he impartit tallers del programa Salut Jove del Consell Insular, soc una de les narradores de la Xarxa de Biblioteques de Menorca i he format la Plataforma d'Actors i Actrius de Menorca amb la qual hem creat l'Improxou.

Fotos
Vídeos