Tècnics

Santi Benejam Torres

Santi Benejam Torres

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 620281933
Especialitats: Tècnic d'il·luminació. Control i efectes de só. Equipament de control de llums propi.
Població: Ciutadella
Descripció
He col·laborat des de l'any 1985 amb diverses companyies de teatre aficionat. Fent tasques de il·luminació, efectes i control de so i tramoia. Entre altres he col·laborat amb la Companyia de teatre Dom Bosco, Mutis Teatre, Amics de la Lírica, Cercle Artístic, Unió d'Antics Alumnes Salesians, Dau Produccions.

He tingut el plaer de fer feina amb uns quants directors com Jeroni Marqués, Joan Moncada, José A. Serra, Jaume Martorell. Mari Genestar i Jordi Odrí. Actors com Jeroni Marqués, Pili Anglada, Sebastiá de la Fuente, Toni Riudavets, Espe Caules, Marilén Brondo a les companyies Dom Bosco i Mutis Teatre fins l'any 2005. Des de llavors he col·laborat amb diferents grups i produccions a Menorca.
Bàsicament la meva feina la he feta en obres de teatre, però també he il·luminat sarsueles, concerts i recitals de música clàssica i òpera. I els darrers anys fins i tot de música moderna.

A continuació un resum dels muntatges on he participat no hi son tots.
Teatre: Paciència, UCI, Ciutadella es l'Havana, Pel davant i pel darrera, El mes feliç dels tres, Pels Pèls, Surf, Alí Babá i els 40 lladres, L'altre costat de la Reixa
Sarsueles: Marina, La tabernera del Puerto, Luisa Fernanda
Altres espectacles: Presentació del disc My Dream de Simón Orfila; Obrim Avui i Tornam a Obrir de la Jukebox Band Menorca.
Fotos