Músics

Sonadors de son Camaró

Sonadors de son Camaró

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Població: Menorca
Descripció
Aquest grup, compost per quatre músics amb reconeguda experiència, combina la bona música, la frescor de la posada en escena i l'humor que impregnen cadascuna de les interpretacions.
Els Sonadors de Son Camaró es dediquen recuperar, reversionar i concebre de nou part de la tradició musical menorquina a partir d'una forma totalment desimbolta i desacomplexada, que els condueix a aconseguir captar l'atenció d'un públic que, a la vegada que reconeix algunes de les melodies reconegudes de la tradició, descobreix la qualitat i bones maneres de fer del grup. La posada en escena es caracteritza per la frescor i compenetració dels components, a la vegada que s'aposta per la varietat de registres i formes.

Les cançons que s'interpeten tenen diferents orígens, amb uns denominadors comuns: la qualitat, l'humor i l'atreviment en la versió de les cançons, sense que açò estigui renyit amb l'admiració per la tradició o les diferents fonts d'on bevem.
Per una banda, es versionen, amb diferents solucions i resultats musicals, cançons del repertori popular amb aportacions de diferents estils de la música moderna: funky, swing, bolero, cha cha cha, passos dobles,rock, reggae, ska... També es recorre a cançons o melodies conegudes a les quals s'aporta una lletra nova en clau d'humor i de paròdia que crea un efecte xocant i divertit alhora. Un cas paradigmàtic, com a exemple, és el de la cançó Alayork, versió del clàssic New York de Frank Sinatra, dedicada a aquest poble de l'illa. També es pot sentir la famosa Surfing in Fornells, Picolissima Migjornera, Senyora Francisca o Marcial.Tot sota una acurada producció músical i qualitat en l'execució de les cançons.

Aquest 2015 els Sonadors de Son Camaró presenten el seu segón disc d’estudi, on hi trobam versionades cançons com My Way de Frank Sinatra, Gato Montés de Manolo Escobar, El Rock de la Presó d’Elvis o I Want to Break Free de Queen entre moltes altres. Per gravar aquest disc han comptat amb la col.laboració de molts amics músics de diferents pobles de Menorca. Sempre seguint l’estil i humor que caracteritza als Sonadors de Son Camaró.
Fotos