Actors

Tobal Caules Benejam

Tobal Caules Benejam

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 649812509
Especialitats: Actor
Productor
Presentador d'events i festivals
Població: Ciutadella
Descripció
Actor i productor de la Companyia teatral J. Delfín Serra.
Des de ben petit i fins a dia d’avui tota la meva vida ha estat lligada al món del teatre, sempre amb el suport i acompanyat per la meua família. Bàsicament he treballat en teatre, però també he gravat alguns anuncis de televisió i he presentat varis esdeveniments i festivals.
Tot va començar quan era un fiet i anava al Club de Sant Miquel, on vaig participar a Els Pastorets, porquejades, festivals en diferents obres o representacions, etc… Fins que un dia me vaig proposar representar un personatge molt important en la meua vida artística: en Rafel s’esquerrà de “Foc i fum”, i va canviar tot… Aquest entranyable personatge me va contagiar o impregnar de teatre per sempre. Tot seguit em vaig posar a fer cursos amb en Pitus Fernández.
Més endavant vaig passar a formar part de la companyia de teatre s’Esplai, dirigida en aquell temps per Josep Mª Mompó, participant a les obres “L’avi jove vol companyia”, “El marit de la Maria és mariner”, “Tenim petroli”, “Ens ha caigut la sogra”, totes elles representades per tota Menorca.
Fins que me va arribar l’oportunitat de poder formar part de la que era i és una de les companyies de teatre de més prestigi i nom de Menorca, la “Companyia teatral J. Delfín Serra”, en la que fins a dia d’avui hi compagin les feines d’actor i productor i companyia amb la que he participat a les següents obres: “Ai carai!!!!”, “Ocells i llops”, “Un intrús en la família”, “Ni una gota d’açò ni una bolla d’allò”, “Ciutadella és l’Havana”, “Un amant de comèdia”, “L’amo en Xec de s’Ullestra” i “Mascles”, representades a tot Menorca i algunes també a Mallorca.
Fotos