Diversió - Culturals - Esportives | Ciutadella

FREEPLAY

FREEPLAY

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Telèfon: 699992487
Especialitats: Gestió d'activitats esportives: Escoles estiu, escola de tennis, campus de tecnificació, formació per a professionals, etc
Població: Ciutadella
Beneficis amb la Targeta Nan
Descripció
FreePlay és un equip tècnic format per persones professionals del món de l’activitat física i l’esport. La seva creació respon a la necessitat d’aplicar un nou model de gestió esportiva de diferents tipus d’entitats i a la vegada donar un servei d’assessorament esportiu a les persones amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.
El nom de “FreePlay” s’inspira en el títol d’un llibre de l’autor Stephen Nachmanovitch en el qual explica com les persones tenim la capacitat de ser lliures en tot allò que ens apassiona i ens fa veure com, realment, no hi ha res que pugui impedir-ho. En el món de l’activitat física i l’esport i en concret en la formació de les persones, creiem imprescindible fomentar la capacitat de creativitat per tal d’aprendre i créixer com a persones. El nom de “FreePlay” obre la possibilitat de començar a gestionar activitats esportives oferint un dels grans valors de les persones, la creativitat.
Fotos
Valoracions i comentaris