Altres

ADE - Escoltes de Menorca - MSC

ADE - Escoltes de Menorca - MSC

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Horari: De dilluns a dijous, de 8 a 14 hores.
Telèfon: 971 368 863
Adreça: Pl. Reial 10, 1r
Població: Maó
Descripció
L’escoltisme ha estat present des de principis del segle XX a la nostra illa, però va ser l’any 1971 quan va ser fundada l’associació Escoltes de Menorca-MSC passant per diferents etapes.
Actualment tenim en funcionament set agrupaments que duen a terme una metodologia basada en el model educatiu promogut per en Baden Powell que fa referència a tres eixos: FE, PAÍS i EDUCACIÓ. L’escoltisme és un moviment d’educació integral de la persona que, sota la perspectiva de la paraula i el testimoni de Jesús es proposa educar persones lliures i responsables, obertes i solidàries, compromeses i crítiques. Mitjançant la vida en petit grup, joves i adults viuen el compromís personal i col·lectiu, descobreixen i desenvolupen el seu potencial, i es converteixen en artesans del seu propi creixement. Junts avancen en la construcció d’una societat més justa i més humana.
La nostra entitat també compta amb una escola de formació de monitors/es i directors/es de temps lliure (reconeguda pel Consell Insular).

Si vols apuntar-te a algun agrupament, vols fer de cap o vols treure el títol de monitor/a o director/a de temps lliure, demana informació a la nostra oficina.
Fotos
Vídeos