Musicals

Associació Es Músics

Associació Es Músics

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Horari: De dilluns a divendres de 17h a 20h
Telèfon: 676633758
Adreça: C/ Caragol, 50
Població: Ciutadella
Descripció
L’Associació Es Músics, va ser creada el setembre de 2007 per un grup de professors en que els objectius i finalitats més importants fossin:

Organitzar concerts i audicions per poder promoure l’actuació en públic de joves músics.
Contribuir a augmentar els coneixements musicals als socis per dur a bon fi l’objecte de l’associació.
Encaminar acadèmicament als socis que així ho sol·licitin.

Al llarg d’aquests deu anys, hem vist com el nostre alumnat ha anat augmentant amb quant a quantitat d'alumnes. La junta directiva actualment, està constituïda majoritàriament per pares d’alumnes i professors.
Fa dos anys vam introduïr a la nostra Associació el sistema d'ensenyança de l'ABRSM de la Royal School of Music de Londres que és una organització que actua com a defensors de l’educació musical i fan avaluacions musicals a nivell de tot el món. Compta amb el suport dels 4 conservatoris més importants del Regne Unit.

Més de 600.000 persones de més de 90 països se presenten en aquests exàmens. El tribunal d’examinadors, compta amb més de 700 professionals amb una amplia experiència, tots ells, són pedagogs i concertistes de renom.

La junta directiva d’Es Músics, va estudiar aquest projecte en que creiem que és una molt bona oportunitat i a la vegada alternativa, que poden tenir els estudiants de música de Menorca en general i els nostres alumnes en particular. Per açò, vam optar amb fer una prova pilot fa dos anys, per saber realment quins resultats podria donar aquest sistema i de moment vam aconseguir, que els examinadors d’ABRSM visitessin Menorca i la nostra associació per primera vegada, dia 6 de maig de 2013, presentant a 16 alumnes de diverses edats i instruments. El curs 2013-2014 van examinar-se 22 alumnes en que les seves qualificacions van anar des de Mèrits fins a Distincions.

Les nostres assignatures que oferim son:

Llenguatge musical des de els 3 anys fins a adults. Instruments: Bateria, Cant, Clarinet, Flauta travessera, Guitarra d'acompanyament, elèctrica, baix el'ectric, Piano, Violí.
Preparació als exàmens de l'ABRSM amb titulació acadèmica de reconeixement internacional.
Musics Choir: amenitzem amb les nostres veus comunions i noces a l'Església o l'Ajuntament.

MATRÍCULES CURS 2014-2015 DIES 11 I 12 DE SETEMBRE DE 18'30 A 21H I DIA 13 DE SETEMBRE DE 10'30H A 13H AL C/ CARAGOL N 50. S'ha de fer via web: www.esmusics.es i lliurar-la firmada els dies de la matrícula.
Fotos