Solidàries

Protectora d'Animals de Ciutadella

Protectora d'Animals de Ciutadella

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Horari: * Horari segons disponibilitad del voluntariat.
Telèfon: 629680137
Adreça: Carrer Gustavo Mas, 120
Població: Ciutadella
Descripció
Associació independent, sense ànim de lucre, que treballa per la defensa dels drets dels animals i el seu benestar.
Des dels anys 80, hem treballat i lluitat a Ciutadella pels drets dels animals i per aconseguir un refugi digne pels que han estat abandonats. A la primavera de 2004, gràcies en gran part a aquesta feina, el Consell Insular de Menorca va inaugurar el Centre d´Acollida d´Animals Abandonats (la canera), el qual està gestionat per una empresa privada que en té la concessió.

A partir d´aquella data, la Protectora d´Animals de Ciutadella es va reorganitzar i va augmentar els seus efectius.

La nostra feina combina l’atenció (alimentació i assistència veterinària) a centenars de moixos sense llar amb l’activisme en favor de l’adopció de cans per evitar que siguin sacrificats.

Disposem d’un refugi on atenem un centenar moixos que estan a l’espera de ser adoptats. Així mateix tenim cura de desenes de colònies al terme municipal de Ciutadella.

Al Centre d'Acollida d'Animals de Ciutadella, la nostra feina és la col·laboració, fent difussió, periòdicament, dels animals que estan per adoptar, així com les visites de voluntaris/es al Centre per estar amb els animals, treure'ls de la gàbia i donar-los tendresa. D’altra banda, atenem casos de cans sense llar, procurant-los una casa d’acollida fins que surti un adoptant adequat, evitant el seu pas per la canera.

Una altra tasca rellevant és la de canalitzar degudament les denúncies que ens arriben sobre possibles maltractaments o situacions doloroses per als animals. Quan això succeix posem el cas en coneixement de les autoritats competents i procurem fer un seguiment fins a la resolució del tema.

Com a associació independent, ens financem amb la quota dels nostres socis/es, els donatius de simpatitzants, els mercats de venda al carrer, venda al nostre local, activitats/cursos/tallers diversos, lotería, festivals benèfics, col·laboració d’alguns comerços i subvencions que, ocasionalment, podem rebre de l’administració
Fotos