Culturals

Teatre Principal de Maó

Teatre Principal de Maó

Informació

S'ha enregistrat el teu vot.
¡Moltes gràcies! la teva valoració s'ha enregistrat correctament.
Dades bàsiques
Horari: Horari de taquilla

Matí
De dimarts a dissabte de 11.30 a 13.30 hr.

Tarda
Dijous i divendres de 18.30 a 20.30 hr
Telèfon: 971355602
Adreça: Direcció Costa Deia, 40 C. Postal 07702 Població Maó Província Balears
Població: Maó
Descripció
El Teatre Principal de Maó és el teatre d’òpera més antic d’Espanya. De propietat municipal, va ser construït l’any 1829 per l’arquitecte italià Giovanni Palagi, damunt les restes de la murada que encerclava la ciutat de Maó. El disseny és el d’un teatre clàssic italià en forma de ferradura, factor que esdevé clau per una acústica immillorable.
Al llarg dels 180 anys d’activitat contínua, ha sofert diferents modificacions i reformes que l’han anat adaptant a les necessitats de cada època. La darrera reforma data de l’any 2001, en aquesta, el teatre va ser objecte d’una rehabilitació integral que el va dotar de tota la infraestructura tècnica, instal•lacions i serveis propis d’un teatre modern.
La capacitat del recinte és de 837 localitats, si bé devers 160 són de visibilitat reduïda, a causa de la seva tipologia. Compta amb personal laboral estable i gestió independent, a través de la Fundació del Teatre Principal de Maó, creada l’any 2001 per l’Ajuntament de Maó, que té la condició de Patró Fundador.
Fotos