Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Anna Ferrer debuta a casa amb veu pròpia

 

Anna Ferrer és una de les joves promeses del panorama musical menorquí més recent. Després d’una consolidada trajectòria damunt dels escenaris, la cantant Maonesa decideix pujar-hi per primera vegada pel seu propi peu. Ho fa de la mà d’unes arrels ben fondes, madurades al sol Menorquí, que dibuixen un univers Mediterrani molt personal.

D’aquest salt neix “Tel·lúria”, el primer disc d’Anna Ferrer en solitari, íntim recull de records i sensacions amb regust a sal i olor de pedra seca.

Mantenint-se fidel a la seva essència Mediterrània, la cantant decideix gravar el seus temes des de casa, acompanyada de la seva família i un grapat d’excel·lents músics com són Mario Mas (guitarra espanyola, llaüt i guitarra elèctrica), Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Guillem Aguilar (baix i mandola) i Dídac Ruiz (ngoni i percussions).

Després de passar per Barcelona, n’Anna Ferrer retorna a la seva estimada Menorca per reconquistar-la des del seu mateix sí. Amb un únic concert en tota l’illa, la cantant presentarà el seu darrer treball amb les parets de Líthica de fons; Escenari ja de per sí tel·lúric que promet una ideal simbiosi amb el seus temes musicals.

El concert tindrà lloc aquest proper dimecres 12 de Juliol a les 20h. Serà el tret de sortida de la temporada d’estiu que prepara el Festival Pedra Viva, omplint un any més els dimecres menorquins d’eclèctiques propostes de bellesa artística.

Les entrades poden adquirir-se amb antelació a través de la pàgina web del Festival (www.pedravivamenorca.com), a les taquilles de Líthica o bé a la Cafeteria Ànima, al cor de Ciutadella.

 

 

+ articles i entrevistes