Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Auba Villalonga “Encantant Es Migjorn Gran”

 

El proper dia 18 de febrer a les 21:00 hores al Poliesportiu d’Es Migjorn Gran  tindrà lloc un espectacle per a tota la família. Un concert dirigit per n’Annabel Villalonga  amb una banda en directe, coreografies treballades amb na Carmen López, presentat per n’Àngels Anglada i la participació de totes les famílies en la posada en escena.

 

Coneguem un poc més aquesta artista...

N’Auba Villalonga té 11 anys, és de Maó, toca la guitarra i fa teatre musical a l’escola Ute Dahl. Va néixer en una família relacionada amb la cultura i es nota que es troba a gust dins el món artístic. La seva tia Annabel, directora del concert, ha estat la seva professora de guitarra i n’Eva Cardona la seva professora de llenguatge musical.

Va a l’escola Verge de Gràcia i alguns dels seus millors amics són n’Eva Cardona, na Nerea, n’Inés o en Lluís.

El seu color preferit és el lila.

Tant dalt com baix de l’escenari és tota sensibilitat. Sens dubte és i serà una de les cares habituals dels escenaris menorquins.

A l’espectacle de dia 18, a més de cantar tota sola, també ho farà amb els seus companys i amb un convidat sorpresa que segur farà emocionar a tot el públic.

Us convidem a venir a aquest espectacle familiar i gaudir de les veus d’aquests quatre jovenets: n’Auba, n´Índigo, en Dani i en Jhairo. Un concert ple de llum i color a un poble acollidor com és Es Migjorn Gran.

Compra entrades  

Foto: Arantza Dominguez 

+ articles i entrevistes
Esdeveniment relacionat