Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
COMUNICAT. ACTIVITATS ANUL·LADES LLATZERET 31-8-17
Per motius climatològics, els actes de dijous 31 d’agost s’han hagut de suspendre.

Es retornaran els doblers a les persones que hagin comprat entrada per qualsevol dels esdeveniments de dijous 31 d’agost tarda amb el mateix sistema en què s’han adquirit, en cas que ho sol•licitin. 

Si s’han comprat mitjançant www.nanventura.es es retornarà els doblers al nombre de compte en què s’han comprat les entrades sol•licitant aquesta devolució via el correu electrònic nan@nanventura.es.


Si s’han comprat a un punt de venda, es retornarà a Viatges Magon des Castell, Maó i Ciutadella. El termini de les devolucions a Viatges Magon serà fins dia 15 de setembre. 


També es podrà utilitzar l’entrada ja comprada de dijous 31 d’agost tarda, per a assistir als esdeveniments programats diumenge 3 de setembre tarda.

Les persones que vulguin aprofitar aquest canvi, hauran d’agafar la barca (transfer Yellow Catamaran) al Port de Maó a les 18:00 h i presentar l’entrada de dia 31.  Els canvis de programació són els següents: 

El concert de músics de bandes de Menorca queda anul•lat. 

L’acte institucional s’ajorna a divendres 1 de setembre a les 19:00 h.

El concert de Sis de ponent s’ajorna a diumenge 3 de setembre a les 19:00 h, i serà simultani al glosat de Soca de Mots i els balls populars des Penell.

+ articles i entrevistes
Sa cova de s'aigua