Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Dosa "Gent Jove"

 DOSA , secció del centre juvenil salesià “Gent Jove” fundat fa 37 anys, que dóna cabuda a joves a partir d’ESO, amb tota una varietat d’activitats els  dissabtes capvespre i alguns diumenges. Excursions i sortides, esports, jocs, celebracions i  festes, balls, cançons i vídeos… un lloc de trobada on compartir la seva amistat i un espai on poder realitzar-se com a persones, dins un ambient festiu i alegre, com ensenyava el seu fundador Sant Joan Bosco.

 

Els monitors, tots voluntaris, ofereixen el seu temps de lleure per dedicar-lo als joves, oferint-los la seva amistat i animant-los a participar en activitats lúdiques i educatives que els permetin viure de manera sana i positiva el seu temps de lleure.

Aquest any, hem tingut dos projectes importants, el videoclip “Ja és Nadal”, gravat en tres idiomes i filmat a diferents indrets de Ciutadella i “Única” cançó creada per al 50 aniversari de la Coronació de Maria Auxiliadora com a patrona de Ciutadella. Els dos amb músiques del nostre col•laborador i monitor online, José Sanjuan, i lletres de Joana Bagur.

També destacar la participació a la gala “Tot x Calós”, per recollir fons després de l’enderrocament de dues classes de l’escola salesiana de Ciutadella.

Al final d’estiu hem tingut la sort d’oferir-nos participar en l’estrena del laberint mineral de Líthica, creant una coreografia amb un mix de set músiques força original a un escenari extraordinari, diferent i singular.

Les inscripcions per al nou curs seran els dies 22 i 23 de setembre, de 19:00h a 20.30h al mateix centre juvenil.

Aquest videoclip és un petit resum de tot el que hem fet, amb imatges simpàtiques i altres mostrant l’alegria i l’entusiasme en tot el que fem i agraint a tots els que ens han ajudat a fer-ho possible.


+ articles i entrevistes