Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Enhorabona Ciutadella, feina fina!!

9/2/16

Un Carnaval de dalt de tot. Així és com molta gent defineix aquest Carnaval 2016 a Ciutadella.

Amb totes les activitats que tradicionalment es preparen per part d’entitats, agrupacions, festes particulars... aquest any se li ha afegit una acció social i participativa. 

El Centre Municipal d’Art de Ciutadella i els seus alumnes, Ajuntament, funcionaris, els comerços i segur que més gent que ha fet feina i no es sap les hores que hi ha dedicat, han transformat els carrers del centre del poble en un escenari de pel•lícula, de pel•lícula de l’oest.

Podem agafar aquest exemple prou clar per demostrar que entre tots fem el món. La cooperació fa que les idees, la creativitat, es multipliqui i que aquesta es posi al servei del bé comú.

Una gernació ha participat sortint vestits de la peluda, o simplement a voltar i xalar de l’ambient que entre tots s’ha creat. 

Com hem exposat en altres articles, aquest és el camí per transformar la fesomia de Ciutadella i Menorca. Crear les condicions favorables per a que les activitats i la participació ciutadana s'uneixin, aquest és el repte que entre tots hem d’aconseguir. 

Enhorabona a tota la gent qui hi ha pres part, en especial als qui han dedicat moltes hores, també de son, per organitzar, fer decorats, traginar, tocar portes per involucrar la gent, obrir aquestes portes... 

Una feina fina.


Siscu Riudavets
+ articles i entrevistes
Sa cova de s'aigua