Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
"Es concert d'en Simon", referent i imatge de Menorca

 Gran, molt gran el concert que van oferir ahir a Alaior els cantants Mariola Cantarero (soprano), Josep Bros (tenor)i l’amfitrió i creador d’aquest clàssic previ de les festes de Sant Llorenç, en Simon Orfila (baix baríton).

 

La música orquestral la va posar una reduïda orquestra dirigida pel mestre Toni Pons al piano, que va saber acompanyar als tres cantants en perfecte harmonia, esperant els seus espectaculars legatos.

A la qualitat vocal i interpretativa, se li sumà l’atmosfera  que es va crear dins l’església, la comunió amb el públic feia que cada nota se la sentissin com a seva, s’involucressin amb els cantants i se sentissin part de cada ària.

 

Els cantants que vénen cada any són companys de feina d’en Simon i també  amics seus, açò fa que a més de complir i posar tota l’energia en la seva feina, es creï un ambient molt distès i proper, convertint el concert en un espectacle.

I és que aquest esdeveniment que el poble d’Alaior espera cada any, així com també el públic que ve de la resta de pobles de l’illa, s’ha convertit des del seu naixement fa ja 17 anys, en un reclam per a gent que ve de fora Menorca exclusivament per a assistir al concert. Una mostra més del que comporta la cultura dins la societat menorquina i que s’hauria de potenciar molt més. Una de les millors campanyes publicitàries de l’illa, provocar emocions  i vincles d’unió genuïns amb el que tenim a la nostra Menorca.

 

 

+ articles i entrevistes