Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Esmolant el llapis, crònica d'un espectacle I

 Jaume Anglada ens fa una crònica de l'evolució d'un espectacle que estan preparant diferents artistes de l'illa. Seguidament podeu llegir la primera entrega que va escriure el gener, d'aquest any.

 

Avui, dia 7 gener de 2014 i després de ja uns mesos de primeres reunions, esbossos, somriures, partitures, il•lusions i lletres, voldria escriure quatre retxes sobre un projecte que ens agradaria estrenar a finals d’any, tot mesclant diferents estils artístics: literatura, música, interpretació i fotografia. És un projecte que l’anem madurant entre moltes persones, per a mi totes elles il•lustres en el seu art, ja que jo només soc un humil narrador que el que pretén és donar a conèixer un bon grapat d’escrits en un llibre absolutament personal durant l’acte del que aquí en faig esment. Són majoritàriament escrits antics (encara que no tots) guardats dins els calaixos carregats de pols i de temps passats.   

  És, com deia, un plaer i un honor, a part de font d’ànsia sana per a mi, el compartir escena i vivències amb gent tan reputada dins el panorama artístic de Menorca. Gent com Pere Arguimbau, Pau Pons,  Balearic Guitar Foundation, Jairo Carreras, Ricardo Lluch, Arantza Domínguez o Siscu Riudavets... poca presentació necessiten. És infinitament motivant saber que guitarristes, recitador, fotògrafa i productor d’aquesta talla estan ja des de fa un temps adaptant alguns dels poemes o proses que he escrit per al llibre. El suc que esper brolli de l’espectacle, una experiència sense precedents de complexitat artística per tal d’enriquir un espectacle únic, que estic segur ben sorprendrà al receptor d’aquestes inspiracions a les que ara comencem a donar forma entre tots. Vull deixar el nom de l’espectacle per a més endavant perquè pugui encara despertar més interès entre la gent que coneix el tarannà artístic de tota aquesta bona gent i d’aquest humil narrador. Només donaré una pista: Les guitarres seran els fils conductors que mouran la titella que entre tots estem orgullosament dissenyant. 

  De moment, les expectatives que jo tenia i després del primer assaig i les primeres xalades, ja estan cobrint-se d’emoció i bon rotllo. Deixaré que tot açò jegui un poc més i us tornaré a informar més endavant. 

  Una abraçada.

Jaume Anglada Bagur 

 

Foto:Arantza Dominguez

+ articles i entrevistes
Esdeveniment relacionat