Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Ho celebram a Son Catlar! VENDA D'ENTRADES

VENDA D'ENTRADES CONCERT A SON CATLAR clicant aquí

EL CONSELL INSULAR ORGANITZA UN CONCERT PER A LA PRESENTACIÓ DE L’ADQUISICIÓ PÚBLICA DE SON CATLAR

Serà el 31 d’agost, a càrrec d’una banda de música especialment formada per aquesta ocasió, en la qual hi participen joves músics de totes les bandes de Menorca dirigits per Jordi Orell

El Departament de Cultura vol celebrar l’adquisició pública del talaiot de Son Catlar amb un esdeveniment especial que reunirà alguns dels joves músics més prometedors de les sis bandes de música que actualment hi ha a Menorca: les de Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Es Migjorn, Alaior i Maó. 

La direcció musical anirà a càrrec del jove director menorquí Jordi Orell Villalonga, titulat superior en composició per l’ESMUC. Aquest projecte, de fet, va arrencar l’any passat, quan s’havia d’oferir un concert al Llatzeret, però per causes meteorològiques es va haver de suspendre. 

Pel conseller de cultura, Miquel Àngel Maria, aquest esdeveniment pretén, d’una banda, celebrar amb la ciutadania l’adquisició pública d’aquest poblat talaiòtic tan especial, únic en les seves característiques. I d’altra banda, vol ser l’inici del procés de socialització d’aquest jaciment, que a partir d’ara ha d’acollir activitats culturals diverses per a tots els públics, ja siguin organitzades per les institucions o per les associacions i entitats culturals menorquines.

L’esdeveniment inclou la possibilitat de fer una visita guiada a càrrec dels experts que han investigat aquest jaciment: els arqueòlegs menorquins Joan C. de Nicolás i Maria José León, i els membres de l’equip del Projecte Modular de la Universitat d’Alacant Fernando Prados i Helena Jiménez, que es desplacen expressament a Menorca per participar en aquest acte. 

Els assistents a l’esdeveniment rebran un fulletó que explica les principals característiques del poblat de Son Catlar, la seva importància per al coneixement de la prehistòria menorquina, un plànol amb els elements més destacats del poblat, i el programa del concert. 

En previsió d’una alta afluència de públic i donades les dimensions de l’aparcament de Son Catlar, l’accés del públic es farà únicament en autobusos, posats expressament per a l’esdeveniment i que sortiran de la via perimetral de Ciutadella (davant el cementeri vell). No es podrà obtenir l’entrada a la parada del bus, s’ha d’adquirir anticipada. 

Hi ha dues modalitats d’entrada: una, que inclou l’autocar d’anada i tornada, la visita guiada i el concert, té un preu de 6€. Si només es vol assistir al concert, el preu de l’autocar més el concert és de 5€. 

Les entrades es poden adquirir online a partir de dia 1 d’agost, al web www.nanventura.es, o físicament els dies 8 i 22 d’agost, de 12:00 a 13:00 h. a la seu del Consell Insular a Maó (Plaça Biosfera), i els dies 14 i 28 d’agost, de 12:00 a 13:00 h. a la Casa de Cultura de Ciutadella. 

L’organització recomana dur un bon calçat i provisió d’aigua per a consum personal. 

En cas de pluja, el concert es traslladarà a la Sala Multifuncional de Ciutadella. Si es fes aquest canvi, se n’informarà el dia abans per les xarxes socials. 
 

+ articles i entrevistes
Esdeveniment relacionat