Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Jhairo Schmidt “Encantant Es Migjorn Gran”

El proper dia 18 de febrer a les 21:00 hores al Poliesportiu d’Es Migjorn Gran tindrà lloc un espectacle per a tota la família. Un concert dirigit per n’Annabel Villalonga  amb una banda en directe, coreografies treballades amb na Carmen López, presentat per n’Àngels Anglada i la participació de totes les famílies en la posada en escena.

 

Aquí tenim a l’amfitrió del concert i el més jovenet dels quatre artistes. En Jhairo Schmidt té 10 anys i és d’Es Migjorn Gran. Li corre l’art per les venes per herència, ja que els seus pares, na Carmen i n’Orlando, són referents musicals en el món artístic com a cantants a Menorca.

Va a l’escola Francesc d’Albranca, el color que més li agrada és el blau i els seus millors amics són en Biel Gomila i en Bosco.

La seves aficions són jugar a futbol, bàsquet i córrer. Com diu ell, li agrada rallar de coses rares amb els seus amics... segur que són ben interessants aquestes converses!

A l’escenari és tot espontaneïtat, naturalitat, extravertit i es mou com a peix a l’aigua. Sorprèn per la seva capacitat d’empatia i una veu que es nota que ha estat educada i encaminada pels seus pares.

En Jhairo té molta il·lusió per aquest concert que es farà al seu poble. Després d’actuar amb els seus amics a Ciutadella i a Maó, ara a Es Migjorn Gran, com diu ell “serà molt guai”.

Us convidem a venir a aquest espectacle familiar i gaudir de les veus d’aquests quatre jovenets: en Jhairo, en Dani, n´Índigo i n’Auba. Un concert ple de llum i color a un poble acollidor com és Es Migjorn Gran.

  Compra d'entrades

Foto: Arantza Dominguez

+ articles i entrevistes