Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Joan Miquel Oliver compleix un somni més

 El pròxim dimecres 17 d’Agost a les 20h, l’artista interpretarà al Festival Pedra Viva “Pegasus”, el seu darrer treball en solitari.

 

L’estiu passat, després d’una visita al recinte de les Pedreres de s’Hostal, Joan Miquel Oliver va manifestar la seva il·lusió per actuar

dins el recinte. Un any més tard el desig es compleix. Es tracta del poeta a la vegada familiar i futurista que s’amagava darrere la lletra de les cançons de la banda mallorquina “Antònia Font” que ell mateix fundà i acompanyà amb la seva guitarra.

“Pegasus” és l’àlbum que presenta pel seu compte després de la separació del grup. Amb ell, Joan Miquel ens proposa un viatge partint de la mar en direcció cap a l’interior. La ciutat, com a metàfora de la civilització serà el destí d’aquest recorregut amb tints de samba, cúmbia, electrònic i rock que configuren un univers oníric ben particular. Pop pur en els límits de la realitat. O en paraules seves, “la transformació de les petites coses del nostre dia a dia en material literari”.

La compra d’entrades per a l’espectacle es pot realitzar prèviament a la cafeteria Ànima o in situ a les mateixes taquilles de Líthica.
+ articles i entrevistes