Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
La fira més creativa. El que trobarem el 18 i 19 d'abril a Es Castell.

 10/4/15

Coses fetes a mà: (botigues que només venen productes fets a mà)

 

Numar Menorca: feines artesanals dedicades a tot tipus de regals personalizats.Teules, ventalls pintats, capses decorades, fofuchas, detalls de noces i comunions. Contacte: numar-@gmail.com, telèfon: 605446692 i 670302541


Marga Flors Bijou: bijuteria artesana amb argila polimèrica. Collars, anells, anelletes, polseres, penjolls… elaborats a mà.

Trobareu la botiga online a www.margaflors.com/ca/


Lo+dolç: Des dels nostres inicis, ja fa quasi bé tres anys, al bell mig del poble d'Alaior, Lo + Dolç ha pretès ser alguna cosa més que una botiga de llaminadures i gelats. La nostra filosofia es basa en les creacions a partir d'aquests dolços, que sempre vénen de gust. Intentam sorprendre sempre al nostre client amb la manera de presentar el nostre producte i que aquest porti el nostre segell de qualitat i d'exclusivitat.


Reciclant-me Menorca: Elaborem roba i complements per a nadons i fillets mitjançant la tècnica de patchwork aplicada a camisetes, bodis, “baberos”... També realitzam coixins terapèutics de llavors i complements com xumets i sabatetes, tot de tela, algunes reciclades de prendes en desús i cosit per nosaltres mateixes. 

Contacte: reciclantme@gmail.com
Talleristes: (Només venen els seus productes a fires, es dediquen a fer tallers)


María José Detalls Fets a Mà: detalls fets a mà. Va sorgir d’una afició que es va transformar en passió. Ens dediquem a confeccionar detalls fets a mà utilitzant diferents tècniques de costura i manualitats per a satisfer als nostres clients. Impartim classes setmanals i tallers intensius de costura creativa, patchwork i manualitats. 

 

Fet a mà Maria García: scrapbooking.

L'scrapbooking és una manualitat que consisteix bàsicament en fer àlbums de fotos des de zero. També es poden alterar llibres, llibretes, marcs... molts d'articles quotidians. La meva especialitat és fer diaris per al primer any del bebé, diaris d'embarassada, llibres de firmes, alterar agendes, llibretes, receptaris... i tot el que puguis imaginar per a un regal o ocasió especial. 

Contacte:facebookTelèfon: 620801838


Manualitats fira:


Moaré: botiga de manualitats a Ciutadella de Menorca,especialitats en material per a bosses i material creatiu. Fem tallers monogràfics setmanals pots apropar-te a la nostra botiga. Més informació, contacte i botiga online www.moaremanualidades.com.


Libreria Ariadna: material escolar, manualitats, tallers per a infants i famílies, regals personalitzats, detalls de comunió i bateig personalitzats, també per a festes d’aniversari. Contacte: c/Bellavista 21, Maó. Telèfon 665839880.


Tarta Touille: Es realitzen tallers de pastisseria dolça i salada, celebracions d’aniversaris amb tallers personalitzats. S’elaboren pastissos per encàrrec amb i sense fondant, pastissos per a bodes, batejos, comunions. Demana sense compromís telefonant al 618320126.


Merceries fira:

 

Merceria Casasnovas: La Merceria Casasnovas està oberta des de fa més de 50 anys. Hi trobarà de tot en la nostra especialitat: botons, cremalleres, cremalleres nàutiques, bieg, cintes de colors, elàstics, tapapunts... i moltes altres productes que no trobarà enlloc més.

El podem atendre amb màquines de cosir amb servei tècnic i dos anys de garantía( marca PHAFF I ELNA).

Disposam de buldrafes i jocs de flocs per als cavalls de les nostres festes, personalitzats i al gust de cada persona.

Ens poden visitar al c/ Parres, cantonada amb Muralla d´Artruix de Ciutadella.

Telèfon 971380534. Mail:  mantonia1968@hotmail.comManualitats Maryve:

Botiga creativa a Maó. Trobareu productes de merceria clàssica, fils de ganxet, de bolillos, de cosir i llanes de la marca Stop, Chic, trapillo, teles de patchwork, material de scrap, abaloris…

Fem tallers infantils i per a adults.

Sempre trobaràs el regal ideal i únic, tot fet a mà. S’accepten encàrrecs. 

Camí des Castell 52, Maó. Telèfon: 971352656. Mail: manualitatsmaryve@gmail.com+ articles i entrevistes
Esdeveniment relacionat