Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
L’acte catàrtic de la transformació vital

El pròxim dimecres 24 d’Agost a les 20h, Eulàlia Bergadà i la seva companyia presentaran el projecte de dansa contemporània “Flying Pigs”

Eulàlia Bergadà, natural de Mallorca fa de la dansa un modus vivendi. La seva formació va des de la mateixa producció com coreògrafa fins a l’execució tant clàssica com contemporània. Guanyadora del Premi Institut del Teatre coreografia per l’edició actual del Festival Grec. També ha ballat a sales com el Teatre Lliure, el MACBA o el Teatre Principal de Palma. Flying Pigs suposa un dels seus treballs més explosiu, íntim i personal.

Abraçant interpretació – de la mà de 5 ballarins més i una violinista – i coreografia, Eulàlia s’embarca en un viatge catàrtic on el caos de la matèria emprèn la recerca d’un instant efímer de bellesa i plaer. Es tracta d’una obra vital inspirada en una pluralitat de referents tals com festes populars, concerts o discoteques, reunions familiars, festivitats religioses, tradicions com la matança del porc Mallorquina o obres d’art com la Capella Sixtina. En tots ells, cant i dansa són presents en disparitat de contextos socials i culturals, activant el trànsit entre interior i exterior.

D’aquesta manera s’entrega al públic un esclat emocional partint d’una transformació catàrtica, essència de qualsevol acte de creació.

La compra d’entrades per a l’espectacle es pot realitzar prèviament a la cafeteria Ànima o in situ a les mateixes taquilles de Líthica. 

+ articles i entrevistes
Esdeveniment relacionat