Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
L'HERBA SEMPRE ÉS MÉS VERDA A L'ALTRA BANDA

L’actual corresponsal de TV3 a Brussel·les, viatger empedreït, signa L’herba sempre és més verda a l’altra banda, un recull d’experiències i anècdotes dels seus viatges arreu del món

Va descobrir Menorca amb l’equip del programa Divendres, que durant set temporades va presentar a TV3, i, des de llavors, hi passa cada estiu uns dies de vacances. Ara, ha escollit una editorial menorquina, Arrela, per publicar el seu primer llibre, un recull d’articles –en el qual no falten les referències a l’illa– on fusiona la seva professió de periodista amb la seva passió per viatjar. Amb un estil fresc i directe, entenedor i vital, l’autor transcriu petites i grans històries, anècdotes, lliçons i sensacions viscudes arreu del món; i ho fa amb una mirada carregada d’humor i ironia.

L’origen de L’herba sempre és més verda a l’altra banda es remunta a l’estiu del 2014, quan el periodista català va signar una sèrie d’articles de viatges al diari Ara. Aquell cos inicial ha estat ampliat amb noves cròniques i un apunt periodístic que clou i complementa cadascun dels relats. El resultat són cinquanta-dos curtmetratges, tan breus com intensos, que configuren un vitrall des d’on admirar l’"altra banda".

A Catalunya ha omplert de públic totes les presentacions que s’han organitzat i el llibre es distribueix a un ritme vertiginós. A les Illes, estarà disponible a les principals llibreries coincidint amb Sant Jordi.

L’herba sempre és més verda a l’altra banda és el segon nombre de la col·lecció Sterna Viatges, que va inaugurar Josep M. Ferrer-Arpí amb El primer estel del capvespre a Angkor.

 

 

+ articles i entrevistes
Sa cova de s'aigua