Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Maties Febrer del Restaurant Mesón Rias Baixas, recomana La cuina dels Menorquins
LA CUINA DELS MENORQUINS


Autors: Josep Borràs i Damià Borràs

Columna Cuina

 

Aquest llibre no és només un receptari de cuina, és un recorregut per ses cuines de totes ses cases de cada poble de s'illa.

Ses seves receptes són de plats típics que segurament es fan a qualsevol casa menorquina, són receptes tant d'elaboració senzilla com elaborada.

Tenim receptes de temporada com poden ser esclata-sangs, albergínies, monyaco... També tenim carn i aquí podem trobar carn amb fesols, perdius amb col, pilotes... 

Trobam també unes quantes receptes de “perol”, que a Ferreries en deim palangrana as forn, i receptes de peixos per a tots els gustos i preus.

Amb es postres és allà on hi ha més varietat com coques, greixeres, pastissets...

És un llibre des que sempre trop colque cosa que m'agrada, tant si la faig com està descrita com si la modific més cap as meu gust.

La gent major es sentirà identificada amb ses seves receptes i noltros els joves aprenem i no oblidam ses nostres costums.

Des llibres que he anat llegint, és des que més profit en trec, segur que vos agradarà!!

 

Maties Febrer Sansaloni

 

 

+ articles i entrevistes
Visites guiades a l'illa de Llatzeret