Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Mayte Martín trepitja Menorca per primera vegada

Mayte Martín és una de les veus més intenses del panorama flamenc actual. No obstant, no ha escatimat mai en gèneres culminant altres estils com els boleros de la mà de Tete Montoliu o Omara Portundo.Tempo Rubato és el resultat del seu segon treball com a cantautora. Amb ell, Mayte gesta lentament a cops de vivència un seguit de temes d’intensíssima càrrega emocional creant una personal mescla sense precedents de matisos flamencs i clàssics. En paraules seves es tracta d’un “projecte forjat a foc lent, treballat durant mitja vida”.

Mayte Martín interpretarà el seu projecte de la mà d’un quintet de corda, percussió i guitarra embarcant-se en un viatge sense precedents dins la pedrera gran de Líthica. I és que es tracta de la primera vegada que la cantaora trepitja la illa. “Tempo Rubato” havia d’estrenar-se al Festival Grec de Barcelona, però va haver de cancel·lar-se degut a fortes pluges durant la nit de l’actuació. És per això que la primícia que suposarà el concert menorquí s’accentua més que mai.

La compra d’entrades per a l’espectacle es pot realitzar prèviament a la cafeteria Ànima o in situ a les mateixes taquilles de Líthica 

+ articles i entrevistes