Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Entrevistes
Nacho Allès, un espectacle esportiu.
Nacho Allès ha estat un dels participants de la prova “short” a l’Extreme Man celebrat a Fornells el passat 21 de setembre.

Hola Nacho, 

enhorabona per la teva segona posició a la prova “short” de l’Extreme Man de Fornells. 

1.-Abans de començar preveies aquest lloc?

La veritat és que no, no sabia quins participant de fora de l’illa em trobaria, però els menorquins que coneixia sabia que no m’ho deixarien gens fàcil.

 

2.-Quan vas començar a pensar a participar en una prova així?

Em vaig inscriure al short de Fornells un mes després del triatló sprint de cala’n Blanes, vaig veure que va anar bé i em vaig animar a participar a una distància un poc més llarga.

3.-Com t’has preparat per a aquesta prova, com són i quin tipus d’entrenaments fas durant l’any?

Aquest any ha estat bastant complicat, fa sis mesos em van operar d'un síndrome compartimental a la cama dreta, i vaig haver de fer dos mesos de repòs absolut. Després amb el meu germà i entrenador Carlos Alles, vam començar a planificar una llarga recuperació i les competicions que faria aquesta temporada.

En quant als entrenaments, he de compaginar el triatló amb el treball, durant part del dia faig feina a la fàbrica de calçat Jaime Mascaró i quan acab de treballar aprofit per fer els meus entrenaments.   

 


4.- Tornaràs a participar a la competició de l’any que ve? Te planteges baixar de temps?

Encara no ho sé quines proves faré l’any vinent, el meu objectiu sempre és acabar les carreres on particip, i si baix de temps respecte l’any anterior millor que millor.

 

5.- Tens previst participar en alguna prova fora de Menorca?

Encara no he fet la planificació de la temporada qui ve, però el triatló és un esport molt costós econòmicament, i no rep cap ajuda per poder reduir despeses i que sigui més fàcil poder competir a fora.

M’agradaria poder competir a la península o altres, per saber a quin nivell estic i viure noves experiències.     


Moltes gràcies Nacho!

Salut i ventura

 


+ articles i entrevistes
Sa cova de s'aigua