Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Què fas? Què fan? Què fem?

La cultura és un dels exponents més importants que tenim a Menorca. Escoles de música i dansa, de pintura, entitats, associacions, artistes... tots posen en pràctica les seves arts. Amb aquesta cultura tenim una eina autèntica i genuïna per potenciar Menorca.

Cada artista aporta a la riquesa cultural de l’illa, per tant és important fer difusió del seu treball. És la manera de tancar el cercle i que la feina que es realitza arribi a la major quantitat de gent possible.

Cultura també significa crear un producte cultural. Es tracte d’aconseguir que el públic ralli del que fas. Es tracte de remoure sentiments i provocar opinions entre els espectadors.

A Menorca es fan moltes activitats socioculturals. Amb aquest portal innovador volem aportar organització en la programació d’esdeveniments i un servei de difusió de les activitats culturals a l’illa. 

Organització d’entitats i artistes:

Nan Ventura ofereix un servei gratuït on totes les organitzacions socioculturals i artistes tenen un espai on poder gestionar la seva activitat i fer-la pública. Promocionar i donar a conèixer la seva feina, en un format senzill i ràpid, una eina global, per potenciar cada activitat individual.

Tenir una agenda conjunta ajudarà a evitar coincidències en la programació d’esdeveniments.

Creant un esdeveniment amb en Nan Ventura es podrà arribar a més públic.

Artista o entitat, registra’t, publica la teva fitxa personal fent públic el que vulguis i crea els teus esdeveniments amb tot tipus de detall!

Promoció empreses i productes d’oci:

Amb la cultura com a eix del projecte, presentem una eina de promoció innovadora. Les empreses poden vincular la seva empresa, servei o els seus productes, a les activitats culturals o d’oci que els interessi.

Proposem un servei de promoció personalitzat, segons les activitats de les empreses.

Aquest servei es pot contractar amb possibilitat de tenir diverses tarifes i opcions.

Les aportacions de les empreses serviran per a dur el manteniment d’aquest portal i per a reinvertir en cultura menorquina, ja sigui en les produccions de "DAU produccions" o col·laborant amb entitats o artistes.

Empresa, posa’t en contacte amb nosaltres i estudiarem junts les millors opcions promocionals!

Els usuaris i la targeta Nan Ventura:

En Nan Ventura, personatge virtual, informarà puntualment de les diferents activitats de cultura i oci que es fan diàriament a Menorca.

És una oportunitat diària, és sortir de casa  amb la millor informació de promocions, ofertes, descomptes, premis, sortejos...

Es pot demanar la targeta gratuïta Nan Ventura en qualsevol moment. Nosaltres te l'enviarem a casa. 

Usuari, benvingut a aquest espai d’oportunitats que et brinda cada un dels col·laboradors del portal. Demana la targeta i estigues atent cada dia a les oportunitats culturals i d’oci que oferim.

+ articles i entrevistes
Sa cova de s'aigua