Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
SÍLVIA PÉREZ CRUZ INAUGURA EL FESTIVAL PEDRA VIVA 2017

Sílvia Pérez Cruz és una de les veus més punyents i aclamades del panorama actual. Amb la seva ja reconeguda trajectòria, ara acompanyant i acompanyada de cinc còmplices de luxe, un quintet de corda amb qui després de tres anys tocant junts en directe i buscant, sense prejudicis i amb alegria, una sonoritat pròpia, Sílvia Pérez Cruz decideix gravar i girar aquest espectacle sota el nom de la cançó que van escriure els seus pares fa més de trenta anys, "Vestida de nit". 

Una mescla de cançons prestades i cançons pròpies, galls vells i galls nous. Algunes formen part del repertori habitual de Sílvia Pérez, però el color és diferent, és un altre. "Blava com l'aigua d'un mar antic, blanca d'escuma, dolça com l'aire, gris de gavina, daurada d'imatges, vestida de nit". Els músics, valents com els mariners que escrivia sa mare a la cançó, són Joan Antoni Pich (violoncel); Miquel Àngel Cordero (contrabaix); Elena Rey i Carlos Montfort (violins) i Anna Aldomà (viola).

El concert del 3 de Juny, neix del desig íntim de l’equip del festival –en sintonia amb les intencions dels músics i representants–  d’incloure Líthica com un dels escenaris imprescindibles dins la gira internacional. Aquest vol ser l’avançament i una de les grans apostes del cartell de l’edició Pedra Viva 2017, el qual serà presentat íntegrament a principis de Maig.

Les entrades anticipades, a un preu de 35 €,  es posen a la venta aquest dimecres 5 d’Abril i poden adquirir-se al web www.pedravivamenorca.com
+ articles i entrevistes