Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Torna PK2, tornes?

PK2 va començar a escriure la seva història ja fa més de 20 anys i la seva obertura va ser tot un èxit entre la gent jove de Ciutadella. Aquest bar de copes era, en els seus inicis, un local de dues plantes amb dos ambients diferenciats però, després d’una reforma, es va transformar en un cafè-concert d’un sol ambient i va baratar el seu nom original per “Es racó de dalt”. Ara, el bar torna a les seves arrels i recupera el seu nom original per tornar a convertir-se en un referent a les nits de Ciutadella.

La seva situació, emmarcada dins del privilegiat casc antic Ciutadellenc, i la proximitat d’altres bars de copes emblemàtics, fan que PK2 sigui un lloc immillorable per prendre una copa a qualsevol hora de la nit ja que gràcies a la nostra dilatada experiència a la Nit Ciutadellenca, et podem garantir que els protagonistes de les nostres nits sereu TU i la DIVERSIÓ, així, en majúscules.

 

Així és l’ànima de pk2

Tots semblem persones normals, entre setmana treballem, estudiem, tenim responsabilitats…però quan arriba el cap de setmana, ens transformem en Pkdors i Pkdores que s’obliden del món i només pensen en FESTA! Si tu també ets un dels nostres, no deixis que t’ho contin, anima’t i vine a Pkr!

 

Les festes temàtiques

Tots tenim una beguda preferida i a PK2 ho sabem, per açò, farem festes temàtiques, rendirem tribut a les millors begudes i farem que les teves nits siguin memorables.

Karaoke

Qui no ha començat (o acabat) una nit de marxa cantant a tot pulmó a algun karaoke? Idò, la propera vegada que ho facis, que sigui al karaoke de PK2, amb més de 100000 cançons actuals i de tots els temps. I si no tenim la que tu vols, apunta-la al nostre tauló de suggeriments i quan tornis la podràs cantar!

Contractació

Tens una celebració i no tens l’espai idoni per convidar els teus amics? Vols fer un concert privat? Vols celebrar l’última farra? Tot açò i molt més ho podràs organitzar al nostre local. Et farem un pressupost ajustat a les teves necessitats per a que puguis Pkr a gust!

I recorda...

La nostra única missió és fer-te passar una nit inoblidable!


+ articles i entrevistes
Esdeveniment relacionat