Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Un trampolí per al cinema de Balears

Avui dimecres 8 d'abril de 2015 s'obre la convocatoria per a rebre les peces que vulguin formar part de la mostra 'Curt Balear II, curtmetratges de les Illes Balears', en el marc de Mèdit 7. 

Des del 8 d'abril i fins al 31 de maig (ambdós dies inclosos) es podran presentar obres al certamen Curt Balear II, curtmetratges de les Illes Balears, en el marc de Mèdit 7, una Secció Oficial que vol donar suport a les produccions pròpies i difondre-les gràcies a la seva expansió en festivals nacionals i a la inclusió dins del programa europeu.

Qualsevol persona resident a les Illes Balears podrà optar a aquest reconeixement presentant un curtmetratge (amb una durada màxima de 20 minuts), produït entre 2013 i 2015 —que no s'hagi presentat en la passada edició—, ja sigui de ficció, animació o documental. El premi per al Millor Curtmetratge Balear serà l'estatueta Tanagra Mèdit, realitzada per l'escultora Laetitia Lara i un premi econòmic que es concretarà a finals del mes d'abril.

 

Segona edició

La de 2015 és la segona convocatòria d'aquest certamen que en la passada edició va rebre un total de 57 treballs a concurs. El Jurat de la Secció Oficial Curt Balear de la sisena edició de Mèdit, compost per Toni Bestard, Pacífic Camps i Álvaro Iglesias, va decidir atorgar el premi a la menorquina Anna Petrus, per la seva obra "Aniversari", i Menció Especial del Jurat als mallorquins Pep Bonet i Line Hadsbjerg, per "Into the shadows".


+ articles i entrevistes
Sa cova de s'aigua