Ses notícies d'en Nan

Articles i entrevistes de cultura i oci

Articles
Una experiència de passió i precisió

 El proper dimecres 26 de Juliol a les 20h actuarà dins el marc del Festival Pedra Viva Tenebrae Choir, un dels cors de major reputació mundial.

 

Avui en dia, qui peregrina a través de l’ancestral camí de Santiago sol fer-ho en busca d’una resposta autèntica i transcendental. Aquest és el motiu que mou a l’aclamat Cor de cambra Tenebrae a interpretar “Path of Miracles” de Joby Talbot. Donar veu a la saviesa de l’origen, des d’un punt de vista contemporani, per tal d’induir en el públic una experiència memorable i transformadora.

Apart, Tenebrae Choir interpretarà un ventall eclèctic de peces que aglutinaran des de treballs de gran contingut expressiu del Renaixement fins a obres mestres contemporànies de compositors com Arvo Pärt o Owain Park.

Passió i precisió són els ideals de Tenebrae Choir, un cor d’excel·lent interpretació dramàtica, alabat durant més de 15 anys per innumerables mitjans com són el New York Times o The Telegraph. Cada una de les 19 veus que el componen ha estat modelada amb superba sensibilitat, com si de l’instrument més bell es tractés, fent vibrar l’ànima de tot aquell que les presenciï.

Audiències de tot el món han quedat embolcallades per la seva gràcia, en la majoria dels casos dins de catedrals i temples. L’honor li correspon ara a Líthica, retornant-li al cor la seva particular acústica de matisos catedralicis.

Tenebrae Choir posa sempre gran èmfasi en la utilització dramàtica de l’espai on canta. El cor interpreta el seu repertori movent-se dins l’espai escènic, a la llum d’espelmes, per tal d’intensificar-ne l’atmosfera. Acostumat a interpretar dins d’espais tancats de culte, resulta tot un enigma com s’ho farà dins la pedrera gran de Líthica.

L’entrada anticipada té un preu de 25€ i pot adquirir-se anticipadament, com sempre, tant a la Cafeteria Ànima de Ciutadella com a través de la pàgina web del

Festival Pedra Viva: www.pedravivamenorca.com.
+ articles i entrevistes
Esdeveniment relacionat
Sa cova de s'aigua