16
diumenge
gener

Nan Ventura

Si tens dubtes sobre la web de Nan aquí tens totes les respostes

Què m’ofereix aquesta pàgina?

Aquesta pàgina t’aportarà informació, oportunitats i, bàsicament, propostes culturals, d’oci i temps lliure.

Qui és en Nan Ventura?

En Nan Ventura és un personatge virtual que va crear la nostra productora “DAU produccions” com a imatge de l’empresa i per dinamitzar l’agenda cultural de Menorca que fem des del 2010 a la xarxa social facebook.

Les entitats i artistes poden publicar esdeveniments gratuïtament?

Sí, l’eix d’aquesta pàgina és la cultura de Menorca, potenciar els artistes i entitats de Menorca, per aquest fet, poden crear esdeveniments i publicar articles o entrevistes.

Com puc publicar un esdeveniment cultural?

Només t’has de registrar a .................................... i emplenar la teva fitxa personal, després ja podràs publicar esdeveniments de manera gratuïta.

Si som empresa, quin són els preus per anunciar-me a la pàgina?

Disposes d’una àmplia gama de preus i descomptes. Estudiarem les millors opcions per saber quin tipus de promoció serà la més adequada per a que sigui efectiva.

Com puc publicar un esdeveniment d’empresa d’oci o empresa?

Una vegada tenguis la teva empresa donada d’alta, podràs crear esdeveniments.

Què és la targeta Nan Ventura?

És una targeta personalitzada i gratuïta, la qual t’ofereix diferents oportunitats i avantatges: venda d'entrades d'espectacles, promocions, descomptes, regals, sortejos...

Qui pot sol·licitar la targeta Nan Ventura?

Qualsevol persona major d’edat, sigui o no de Menorca, pot sol·licitar la targeta.

On i com puc emprar la targeta Nan Ventura?

Trobaràs tota la informació a la pàgina, on podràs consultar les diferents avantatges que se t’ofereixen com a usuari i triar la que més te convingui.

Com puc aconseguir la targeta Nan Ventura?

Emplena la sol·licitud i t’enviarem la targeta a casa teva. Pots demanar el nombre de targetes que vulguis per als teus familiars. Ens posarem en contacte amb tu i te les enviarem totes juntes.

Quin tipus d'esdeveniments es poden publicar?

Es poden publicar tot tipus d'esdeveniments socioculturals, així com també esportius i d'altres relacionats amb la cultura i l'oci de Menorca. Nan Ventura es reserva el dret d'eliminar les publicacions que no consideri adients.

Avui a Menorca