Val descompte fins un 20% a Món Futbol.

Val descompte fins un 20% a Món Futbol.

Informació

Dades bàsiques
dimecres, 31 de desembre de 2014
Tot el dia
Telèfon: 971484264
Web: www.monfutbol.com
Preu: 0,00 €
Direcció: C/Lleida nº 26
Població:
Beneficis amb la Targeta Nan
Tens un 5% de descompte sumat al 15%, total 20%
Descripció
Te fem un descompte d'un 20% si te fas fan de la nostra pàgina de facebook de Mon Futbol.
Si vens amb el cupó que tenim publicat a la nostra pàgina tens un 15% de descompte i si també vens amb la targeta Nan afegim un 5%.
Total 20% de descompte amb el cupó i la targeta Nan.
Nota: Si no tens la targeta la podràs sol·licitar a la nostra botiga.
Enllaç per fer-ta fan de la pàgina i treure el val: https://www.facebook.com/MonFutbol?fref=ts
Fotos
Comentaris