Arrels

Esdeveniment passat
Maó - Fira
dissabte 30 d’abril 2022 - Tot el dia
Recinte Firal

Detalls

Fira Arrels dedicada al producte local i la cuina de Menorca.

Horaris:

Dissabte  de 10 a 21h

Diumenge de 10 a 19h

 

Preu entrada: 3€

 

Programació activitats:

DISSABTE 30 D'ABRIL

AULA DE CUINA

11.00 h Jesús i Isaac Garcia (Cabòria, Ciutadella) Nova cuina a Menorca
12.15 h Eduardo Martínez (Brut restaurant, Llubí. Mallorca) La cuina dels fermentats i l’aprofitament
13.30 h Lluís Fernández (Els Pescadors, Llançà. Costa Brava Pirineu de Girona) La llagosta a la Costa Brava
16.30 h Sara Valls (Janís, Es Pujols. Formentera) Formentera al plat
17.30 h Entrega de Premis Millor Producte Arrels 2022 i Millor Estand Arrels 2022
18.00 h Blanca Mayandía, ambaixadora Made in Menorca (Cocina con Blanca, Canal Cocina) Cuina de cullera menorquina
19.15 h Sylvia Oussedik i Maggie Schmitt La cuina de Gaza: memòria i identitat

 

AULA DE TAST
11.15 h Productes del Mar de Menorca i el vins de Finca Torralbenc. Torralbenc
12.30 h Cuina i tast de productes de Sa Cuina de Sa Sínia. Bolets de Menorca i Sa Cuina de Sa Sínia
13.30 h Tast de vins de la terra Illa de Menorca. Sa Forana, Sant Climent; Binitord, Ciutadella; Binifadet, Sant Lluís
16.30 h Menorca i els seus licors. Gin Xoriguer, Maó
17.45 h  Tast de productes del segell Girona Excel·lent. Pep Nogué, gastrònom
19.00 h Taller de cocteleria amb licors. Biniarbolla, Es Castell
17.00 h Tast de productes del segell Girona Excel·lent. Pep Nogué, gastrònom

 

AULA INFANTIL

11.30 h Berenam amb els sabors
13.00 h Coques de sobrassada de Menorca
16.45 h Tast amb els sentits de formatges de Menorca
18.00 h Llegums, per llepar-se els dits
19.15 h Ensalades multicolors

 

 

DIUMENGE 1 DE MAIG

AULA DE CUINA

11.00  h Pere Bolet (S’Arravaló es Castell) Plats tradicionals de la cuina Menorquina
12.15 h Ronit Stern i Mariana Maio (La Balabusta, Barcelona) Israel: el mestissatge culinari de la Mediterrània
13.30 h Cristina Llorens (Jove Xef de Menorca 2021) i José María Borrás (Santa Mariana, Alaior) Jove cuina menorquina
16.45 h Vicky Sevilla (Arrels *, Sagunt. València) Cuina d’autor Mediterrània
18.00 h Joan Roca (El Celler de Can Roca ***, Girona) La sostenibilitat al millor restaurant del món

 

AULA DE TAST

11.15 h Tast de formatges de pastor. Torre Trencadeta, Ciutadella; Es Tonedor, Es Mercadal; Cas Ferrer de Sa Font, Ciutadella; Es Tudons, Ciutadella.
12.30 h Tast de maoneses i olis de Menorca. Associació de Productors d’Oli de Menorca, Miquel Mariano i Pep Pelfort
13.30 h Tast de cerveses artesanes. Grahame Pearce, Sant Climent.
17.00 h Tast de productes del segell Girona Excel·lent. Pep Nogué, gastrònom

 

AULA INFANTIL

11.30 h Berenam amb els sabors
13.00 h Coques de sobrassada de Menorca
17.00 h Tast amb els sentits de formatges de Menorca

 

Localització

C/Alqueria Cremada

Arrels

 

 

pujar