Desembre-Nadal a Ferreries

Esdeveniment passat
Ferreries - Programa d'activitats
dijous 05 de gener 2023 - 19:30 a 22:00

Detalls

Programa d'activitats socioculturals a Ferreries durant el mes de desembre.

Inclou les activitats de Nadal.

 

Dijous 1

18.00h. Taller l'Aranya teixidora amb Tònia Coll. Taller inspirat en l'obra de Louise Bourgeois on s'empra el cosir com a tècnica d'expressió creativa i reparació. Lloc: Biblioteca Pública. Ho organitza: Hauser & Wirth Hi col·labora: Biblioteca Pública de Ferreries i Xarxa de Biblioteques de Menorca.

 

Divendres 2

19.00h. Exposició "100 anys del Cançoner popular de Catalunya" Es podrà visitar l'exposició en horari de biblioteca fins dia 14 de desembre. Lloc: Biblioteca Pública. Ho organitza: IME Hi col·labora: Biblioteca pública de Ferreries.

 

Dissabte 3

9.00h. Petit mercat artesà i agroalimentari. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca

10.00h. Celebració dia internacional dels Voluntaris Creu Roja, Càritas, una Illa pel Món, voluntaris de medi ambient, voluntaris de neteja de platges, amics del camí d'en Kane, voluntaris culturals, Protecció Civil, etc Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Entitats Voluntàries

19.30h. Homenatge 20 anys Protecció Civil Ferreries Lloc: Sala de plens. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries Hi col·labora: Protecció Civil de Ferreries

20.30h. Concert de Jazz amb Manuel Álvarez Trio. Entrades: 13€ Anticipada / 15€ a Taquilla. Punts de venda a través de codetickets o a Sa Llibreria. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Clariana & Eventson. Hi col·labora: Auditori de Ferreries.

 

Diumenge 4

17.30h. Cinema Infantil: 'Clifford el gran perro rojo'. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Auditori de Ferreries. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

18.00h. Tertúlia Política Tertúlia sobre un tema d'actualitat política. Obert a tothom. Lloc: Cas Vesins Ho organitza: Associació de Vesins de s'Enclusa

18.30h. Coral Clau de Sol. Obert a tot el públic. Lloc: Parròquia de Sant Bartomeu. Ho organitza: Club de Jubilats. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca

 

Dilluns 5

19.30h. Tertúlia de bolets. Lloc: Centre Sociocultural. Ho organitza: Cercle Micològic de Menorca. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Divendres 9

19.00h. Encesa de Llums de Nadal amb l'acompanyament de la batucada Retrò. Lloc: Plaça d'Espanya. Hi col·labora: Ateneu.

 

Dissabte 10

9.00h. Petit mercat artesà i agroalimentari. Lloc: Plaça d'Espanya Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca

8.30 h ATENCIÓ, ACTIIVITAT SUSPESA PER MAL TEMPS Plaça Francesc d'Albranca. Trobada per fer una sortida fotogràfica a S'Arangí, amb Raül Sintes. 

18.00h. Club de lectura per comentar el llibre "Germanet" Lloc: Biblioteca Pública. Ho organitza: Fons Menorquí de Cooperació. Hi col·labora: Biblioteca Pública i Xarxa de Biblioteques de Menorca.

18.00h. Xerrada La prehistòria a càrrec d’Elena Sintes dins el Cicle Ferreries en el context de la història de Menorca. La Prehistòria. Lloc: Cas Vesins. Ho organitza: Associació de Vesins de s'Enclusa.

 

Diumenge 11

12.00h. 6t. CaniCross de Menorca. Inscripcions 10.30h. Lloc: Plaça d’Espanya. Ho organitza: Protectora d’Animals de Ciutadella. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

12.00h. Concert de la Banda de Música de Ferreries. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Auditori de Ferreries. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

17.00h. Taller de Centres de Nadal a càrrec de Lola Seara. Recordau que els participants heu de dur un còssil o recipient, estisores de podar, escuma seca i elements ornamentals nadalencs. Lloc: Cas Vesins Ho organitza: Cas Vesins

 

Dilluns 12

19.30h. Tertúlia de bolets. Lloc: Centre Sociocultural. Ho organitza: Cercle Micològic de Menorca. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Dimarts 13

16.30h. Visita al Pati de sa lluna i San Diego de Alaior Sortida a les 16.30. Ho organitza: Club Jubilats Ferreries

 

Divendres 16

18.00h. Tallers de Nadal amb l'AFA de l'escola. Lloc: CEIP Castell de Santa Àgueda Ho organitza: CEIP Castell de Santa Àgueda

20.00h. Mostra de Nadal de Patinatge. Lloc: Poliesportiu Castell de Santa Àgueda. Ho organitza: Club de Patinatge de Ferreries

20.00h. Betlem Monumental. Lloc: Sala d'Exposicions del Centre Ho organitza: Assoc. Amics d'es Betlem de Ferreries. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Dissabte 17

Fira de Nadal 2022

• 10.00h. a 21.00h. Mercat de Nadal

• 10.30h. Ruta amb Patins a Càrrec del Club de Patinatge.

• 11.00h. Taller estampació bosses de tela a càrrec de Bota i juga.

• 12.00h. Taller àngels i ninots de neu a càrrec de Marta Barber.

• 13.30h. Actuació musical a càrrec, de Dani Juanico. • 14.00h. Dinar Popular de Nadal “Sopa de la Reina”, a càrrec de l’Associació de Vesins de s’Enclusa.

• 17.00h. Ruta sensorial de Nadal, a càrrec de Ana Llorens.

• 18.00h. Actuació musical Banda Juvenil de l’Ateneu Musical.

• 19.30h. Inauguració de la nova Bústia Reial. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries.

10.00h. Escola de Teologia sobre "litúrgia: la Paraula de Déu", per Josep Manguán Lloc: Església Santa Maria. Ho organitza: Esglesia de Santa María.

18.30h. Inauguració del betlem, actuació dels cantaires, mostra gastronòmica i exposició dels pintors Maria Coll i Vicent Pons. Lloc: Club Jubilats Ferreries Ho organitza: Club Jubilats Ferreries

20h. Concert de Gospel amb Moments a Cor. Entrades: 5€ Jubilats/ 8€ anticipada/ 10€ a Taquilla. Punts de venda: Club de Jubilats, Sa Llibreria, Auditori o reserves a través de la web. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Auditori de Ferreries.

 

Diumenge 18

Fira de Nadal 2022

• 10.00h a 14.00h. Mercat de Nadal.

• 10.00h. Xocolatada popular en benefici d'ASPANOB.

• 10.30h. Taller de dansa a càrrec de l'Escola de dansa Ateneu Ferreries.

• 12.00h Taller decoració de Nadal a càrrec de Maria Janer.

• 12.30 h Actuació musical Marc Bosch Saxofonista. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries.

17.00h. Rebuda de la llum de Pau de Betlem. Obertura del Betlem de l’església i cantada de nadales als malalts i ancians Lloc: Església Sant Bartomeu. Ho organitza: Parròquia i Agrupament Escolta.

17.30h. Cinema Infantil: 'Red'. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Auditori de Ferreries. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Dimarts 20

A partir de les 11h Cantada de nadales Cantada de nadales al pla de l’església, a la plaça d'Espanya i al geriàtric. Ho organitza: CEIP Castell de Santa Àgueda

 

Dimecres 21

12.00h.Cursa solidària. Lloc: Av. Son Morera. Ho organitza: CEIP Castell de Santa Àgueda, Sant Francesc d'Assís i IES Biel Martí.

 

Dijous 22

18.00h. Contacontes Contes amb Kamishibai a càrrec de Noelia Mas. Lloc: Bibliteca Pública. Ho organitza: Biblioteca Pública de Ferreries. Hi col·labora: Xarxa de Biblioteques de Menorca.

20.00h. Ple municipal Lloc: Sala de plens.

 

Divendres 23

20.00h. Inauguració XXVI Mostra de Nadal d’Arts. Dies de visita a l'exposició 25, 26, 27, 28, 29, 30 de Desembre i 1 de Gener. Horari 19-21h. Tancat 24 i 31. Lloc: Local d'Arts. Ho organitza: Art's.

 

Dissabte 24

9.00h. Petit mercat artesà i agroalimentari. Lloc: Plaga d'Espanya Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca

20.00h. Festa del Calent elaborat per en Pere de Sa Llibreria. Lloc: Cas Vesins. Ho organitza: Associació de Vesins de s'enclusa.

20.00h. Misa de la nit de Nadal. Lloc: Església Santa Maria. Ho organitza: Parròquia.

 

Dimecres 28

11.00h. Taller infantil de mòbils Crearem mòbils inspirats en l'artista Alexander Calder emprant filferro, teixits i altres materials reciclats. Per a filletes i fillets de 5 a 11 anys, previa inscripció. Lloc: Biblioteca Pública. Ho organitza: Hauser & Wirth Hi col·laboren: Biblioteca Pública de Ferreries i Xarxa de Biblioteques de Menorca.

20.00h. Audiència Pública. La corporació municipal es posarà a disposició de demanda de la ciutadania. Lloc: Sala de Plens.

 

Dissabte 31

9.00h. Petit mercat artesà i agroalimentari. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca

19.00h. Sopar de Cap d'Any El club de jubilats celebra el Cap d’Any amb ball, sopar, raïm, cotilló i Cava. Màxim 80 persones Lloc: Club Jubilats Ferreries Ho organitza: Club Jubilats Ferreries. 20.00h. Misa per la Pau. Lloc: Església Santa Maria. Ho organitza: Parròquia.

24.00h. Revetlla de Cap d’Any amb el grup Fandango All Stars Lloc: Plaça d’Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries.

 

Diumenge 1

19.30h. Visita dels patges Reials amb l’acompanyament de la Banda de Música de Ferreries. Ho organitza: Grup de Joves. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries i Ateneu Musical.

 

Dijous 5

19.30h. Arribada a Ferreries de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i la seva Cort Reial. Ho organitza: Grup de Joves Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries

pujar