Dona, activitat física i esport

Esdeveniment passat
Maó - Jornada
diumenge 12 de març 2023 - 11:00 a 12:30

Detalls

III Jornades "Dona, Activitat Física i Esport" per fomentar l’accés a la pràctica física de dones de tota edat, cultura o condició social a Menorca. 

Inscripcions al web de Projecte Ona.

 

Programa:

Dijous 9 de març
-18.30 h Presentació de les jornades a càrrec de Leonor Berja.

-19 h "Marxant per la vida", ponència amb Maria Vasco, primera atleta espanyola en aconseguir una medalla olímpica a la categoria de marxa (Sydney 2000).

-19.40 h "L'esport en femení: trajectòries diverses en el món de l'esport i l'activitat física" a,b Nerea Pons, ex culturista i health coach.

-19.50 h "Trencant estereotips en el món de l'esport", ponència amb Marta Lliteras coordinadora de la Delegació Balear de l'Associació Dona i Esport Professional, campiona d'europa de rugbi i experta en innovació esportiva.

-20.10 h Comunicats

-20-50 h Torn obert de paraules.Divendres 10 de març
-18.30 h Presentació de l'acte a càrrec de Miquel Àngel Maria.

-19 h ‘Conciliació familiar i esport d’alt nivell’ conferència amb la medallista olímpica i mundial de natació sincronitzada Ona Carbonell.
-20 h Presentació de la iniciativa ‘Imparables’, del programa Mujer y Deporte de Guipúscoa amb la presència de Goizane Álvarez, directora general del Departament de Cultura, Cooperació, Joventut i Esports de la Diputació Foral de Guipúscoa.

-20.40 h Torn obert de preguntes.


Dissabte 11 de març
-9 a 13.30 h Conferència ‘La gran mentida de la motivació’ a càrrec d’en Bep Llorens i Gaspar Roura. 
-10 a 11h Trobada al costat de l'ascensor de dalt el Club Marítim de Maó. Entrenament i cursa suau, diritgit per l'atleta Maria Vasco.


Diumente 12 de marc
-11 a 12.30 h Ses Bruixes, Maó. Sessió de ioga vinyasa a càrrec d’Andrea Masó.

 

Localització

Plaça de la Biosfera

Dona, activitat física i esport

 

pujar