Ferreries - febrer 2022

Esdeveniment passat
Ferreries - Programa d'activitats
dilluns 28 de febrer 2022 - 19:30 a 20:30

Detalls

Activitats socioculturals a Ferreries, febrer 2022.

 

Dissabte 5

08.30h. Neteja del "Repòs de s'Ull de Sol". Lloc: Trobada a s'Ull de Sol. Ho organitza: Agenda Local 21 i Ajuntament de Ferreries.

9.00h. Petit mercat artesà i agraoalimentari. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca.

17.00h. Presentació Cançoner Escolta Escoltes de Menorca ha editat un cançoner amb cançons de tot tipus: populars, infantils, escoltes, espirituals, d'autor,etc. I el presenten amb un petit concert, combinant cançons i danses. Lloc: Plaça Espanya. Ho organitza: A.D.E. Escoltes de Menorca - A.E. St. Bartomeu. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries, Departament de Joventut del CIMe.

19.00h. 'Arminda, una història d'homes', de La Trup Teatre. Entrades: 12€ Anticipada/ 15€ A taquilla. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Ajuntament i Auditori de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca.

 

Dimarts 8

18.00h. La sindicatura de Greuges de Menorca visita el teu poble. A les 18.00h. Informaran de les seves funcions i resoldran dubtes al respecte a qualsevol ciutadà. A les 19.00h. Juntament amb la bibliotecària, tractaran el tema de la bretxa digital: que es fa i què més es podria fer a Menorca. Lloc: Biblioteca de Ferreries. Ho organitza: Sindicat de Greuges de Menorca. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries i Xarxa de biblioteques de Menorca.

 

Dissabte 12

9.00h. Petit mercat artesà i agraoalimentari. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca.

17.00h. Taller: “Crea la teva pulsera i el teu collar” a càrrec de Maria Janer Artesania. Cost del taller: 5€/persona. Aforament limitat. Inscripcions a Maria Janer Artesania o enviant un correu electrònic a mariajaner@ria.es Lloc: Maria Janer Artesania. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Maria Janer Artesania.

 

Diumenge 13

10.00h. Cursa solidària. Inscripcions i més informació a: www.elitechip.net Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Associació de Cardiopaties Congènites de Balears. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

18h. Espectacle familiar: 'La Maleta' de Minúcia Teatre. Entrades: 6€ Anticipada/ 8€ a Taquilla. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Auditori de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca.

 

Dimecres 16

19.00h. “Troba la teva cura a través de les plantes ” a càrrec de Sa Botiga. Aforament limitat. Inscripcions a Sa Botiga o enviant un correu electrònic a sabotigaferreries@gmail.com Lloc: Sa Botiga. Ho organitza: Sa Botiga. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Dijous 17

18.00h. Contacontes: Colors de mil històries Lloc: Biblioteca Pública. Ho organitza: Xarxa de Biblioteques de Menorca. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Divendres 18

19.00h. Presentació del llibre: "Com transformar la teva vida" de Gueshe Kelsang Gyatso Rimpoche. Lloc: Biblioteca. Ho organitza: IRC Menorca, Centro Internacional de Retiro. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries. 20.00h. Assemblea general ordinària de la Penya Barcelonista. 19:30 en primera convocatòria i 20:00 en segona convocatòria. Lloc: Bar Sa Perdiu. Ho organitza: Penya Barcelonista de Ferreries

 

Dissabte 19

9.00h. Petit mercat artesà i agraoalimentari. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca.

10.30h. Taller de meditació. Lloc: Centre Sociocultural. Ho organitza: IRC Menorca, Centro Internacional de Retiro. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

11.30h. Taller infantil: "Vine amb la teva disfressa, t'ajudam a complementar-la amb pinta-cares!". Taller infantil de maquillatge de Carnaval a càrrec de Nilda Medel de l'associació de circ Acirkaos. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries.

18.00h. Grup de lectura: "Un final" Trobada amb l'autor Josep P. Sansaloni. Lloc: Biblioteca Pública. Ho organitza: Biblioteca Pública. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Diumenge 20

17.30h. Cinema Infantil: 'Patrulla Canina: La Película'. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Auditori de Ferreries. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Dilluns 21

19:30 h Auditori. Ponència de la Federació de futbol balear. 

 

Dijous 24

19.30h. Ball de disfressats Lloc: Club de Jubilats de Ferreries . Ho organitza: Club de Jubilats de Ferreries

 

Dissabte 25

9.00h. Petit mercat artesà i agraaolimentari. Lloc: Plaça d'Espanya. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Consell Insular de Menorca.

11.00h. Taller: Dona, salut i esport. A càrrec de Menorca Trainers. Lloc: Menorca Trainers. C/ Doctor Franco, 11. Inscripcions a info@menorcatrainers.com, telefonant al 616895408 o també a través del seu perfil d'Instagram. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries.

17.30h. Cercavila de disfresses, amb la Banda de Música. La sortida serà a la plaça Francesc d'Albranca. A les 18.30 actuació de Pinyeta Pinyol i concurs infantil de disfresses. La mascareta serà obligatòria durant el transcurs de l'activitat. Per motius de seguretat, no se celebrarà la torrada de sobrassada. Lloc: Des de la plaça Francesc d'Albranca. Ho organitza: Ajuntament de Ferreries. Hi col·labora: Ateneu Musical. Acte subjecte a la situació sanitària de la COVID-19

 

Diumenge 27

17.30h. Cinema Infantil: 'Bebé Jefazo 2, Negocios de Familia'. Lloc: Auditori de Ferreries. Ho organitza: Auditori de Ferreries. Hi col·labora: Ajuntament de Ferreries.

 

Dilluns 28

19.30h. Vetllada de glossat Lloc: Club de Jubilats de Ferreries . Ho organitza: Club de Jubilats de Ferreries

 

pujar