MENORCA TALAIÒTICA, PATRIMONI MUNDIAL. HO CELEBRAM A SON CATLAR

Esdeveniment passat
Son Catlar
divendres 29 de setembre 2023 - 20:00 a 22:00

Detalls

Recomanam que llegiu aquesta informació important abans d’adquirir les entrades.

Fa pocs dies, els menorquins hem culminat una llarga etapa: la Menorca Talaiòtica ha estat inscrita a la llista de patrimoni mundial de la UNESCO. Per celebrar-ho, el Consell Insular organitza un acte a Son Catlar.

ES POT SEGUIR L'ACTE EN DIRECTE EN DIRECTE A YOUTUBE.

Actuació artística:

Glosat:

Moisès Coll, glosador.

MIgue Llufriu, guitarrista.

 

Concert líric:

Rosalia Cid, soprano.

Simón Orfila, baix-baríton.

Alejandro Calafat, pianista.

 

Àngels Anglada, conductora de l'acte.

 

INFORMACIÓ I RECOMANACIONS:

 

 • L’esdeveniment està programat per al 29 de setembre de 2023, però en cas de mal temps s’ha previst un pla B i es passaria a un altre dia dins el mateix cap de setmana. El CIM i Nan Ventura informaran al respecte per diferents canals oficials, públics i privats (enviant un missatge de correu electrònic a les persones que hagin adquirit els tiquets en línia). L’entrada adquirida també servirà en cas de canvi per a un altre dia.
 • Les entrades només es poden adquirir en línia a partir de dia 20 a les 12.00 hores.
 • Com podeu comprovar, a la plataforma de venda hi ha diferents fotografies de l’esdeveniment amb el nom del poble des d’on sortiran els respectius busos. Us recomanam que us assegureu de triar bé el bus i el poble.

Més avall trobareu més informació referent als busos, lloc de sortida i horaris.

 • L’accés a Son Catlar exclusivament es podrà fer amb l’entrada corresponent i només amb bus. No es permetrà d’accedir-hi amb cotxes particulars. L’entrada servirà per accedir al bus.
 • Us pregam que adquiriu el nombre de tiquets que sapigueu segur que fareu servir. El fet de ser de franc ha de comportar responsabilitat per part del públic. En el cas que adquiriu algun tiquet que finalment no utilitzareu, el podeu donar a una altra persona o enviar un missatge a nan@nanventura.es tot indicant la petició d’anul·lació de la reserva. Nan Ventura tornarà a posar a disposició del públic aquestes possibles entrades tornades.
 • Recordam que, per adquirir els tiquets, prèviament heu de registrar-vos a la plataforma de venda clicant a «zona personal» i emplenar els diferents paràmetres personals.
 • Per fomentar la màxima participació, cada persona registrada podrà adquirir fins a 5 tiquets en el moment de la compra.
 • Les persones discapacitades, usuàries de cadires de rodes o amb alguna necessitat específica que hi vulguin assistir, han de contactar a través de l’adreça nan@nanventura.es abans de dia 25 de setembre a les 12.00 hores. Aquestes persones no han d’adquirir tiquet pel procediment ordinari.
 • Us recomanam dur sabata plana.
 • Les cadires estaran numerades; per tant, els públics han de tenir preparada l’entrada per saber exactament on ha de seure cada persona.
 • Us informam que a la zona de l’aparcament hi haurà diferents WC a disposició del públic.
 • Amb l’objectiu de prevenir un incendi i per respecte a la resta de persones i al mateix espai d’especial interès, no es permet fumar dins el poblat talaiòtic de Son Catlar.
 • Hi haurà diferents poals de fems a la vostra disposició. Per favor, no embruteu el poblat amb deixalles.
 • Hi ha diferents persones de l’organització a disposició del públic per  a qualsevol qüestió que pugui sorgir.
 • Per tal d’organitzar les sortides quan acabi l’esdeveniment, les persones  usuàries dels busos amb destinació a cada poble, han d’esperar en els seients respectius les indicacions de l’organització.

 

Sortida del bus de Sant Lluís a les 18.15 hores. Parada de bus devora les pistes de tennis. Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

Sortida del bus des Castell a les 18.15 hores. Parada de bus davant l’església del Roser. Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

Sortida del bus de Maó a les 18.30 hores. Estació de busos. Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

Sortida del bus d’Alaior a les 18.30 hores. Parada de bus davant l’IES Josep Miquel Guàrdia. Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

Sortida del bus des Mercadal a les 18.45 hores. Parada de bus regular de l’av. del Mestre Garí. Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

Sortida del bus des Migjorn Gran a les 18.45 hores. Parada de bus del camp de futbol Los Nogales. Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

Sortida del bus de Ferreries a les 19.00 hores. Parada de bus regular de l’av. de Jaume Mascaró. Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

Sortida dels busos de Ciutadella a partir de les 19.00 hores, de la Via Perimetral de Ciutadella, davant el cementeri vell.

Recomanam arribar al bus 15 minuts abans.

 

 

pujar