XVIII EDICIÓ D'ILLANVERS

Esdeveniment passat
CIUTADELLA - Poesia
dissabte 05 d’agost 2023 - 21:30 a 23:00
CAN SAURA- CIUTADELLA DE MENORCA

Detalls

El recital poètic Illanvers arriba a la seva majoria d'edat: Celebrarà la seva divuitena edició aquest agost.

En concret, recalarà el divendres, 4 d'agost, al Parc des Freginal de Maó, i dissabte, 5 d'agost, a Can Saura a Ciutadella. Ambdós dies l'acte començarà a les 21:30 hores.

Sota la premissa del canvi climàtic, aquest esdeveniment reivindica una major cura de l'entorn a través de les diferents disciplines artístiques que l'integren: poesia, música i pintura.

Enguany, els representants de Menorca seran els poetes Joan Rotger Julià i Tomeu Obrador Cursach, juntament amb Maria Galetta. Des d'Eivissa gaudirem de la veu de Carles Fabregat qui, amb Sebastià Alzamora i Teresa Pascual, ambaixadors poètics de Mallorca i de la Comunitat Valenciana, respectivament, completaran la part de rapsòdia. A més, l'actriu Matilde Muñiz serà l'encarregada de recitar poemes del manacorí Jaume Vidal Alcover, de qui enguany se celebra el cent aniversari del seu naixement. Arrodoniran l'acte les pinzellades de la pintora ciutadellenca Paca Florit i la mestria de Pere Arguimbau a la guitarra.

A més, s'editarà un llibret amb els poemes del recital per a una lectura més distesa i estarà a l'abast del públic assistent a un preu molt assequible.

ACTE GRATUÏT.

 

XVIII EDICIÓ D'ILLANVERS

pujar