Joc expressiu a la natura - Víctor Genestar

Víctor Genestar, actor, director i educador artístic, explica la nova activitat que està organitzant:

 

"Viure un confinament i una pandèmia mundial són situacions que inevitablement sacsegen la nostra existència i fan plantejar-nos moltes coses. Una d'elles podria ser la relació amb la natura. 
Gran part de la població s'ha adonat de la importància i el benestar que aporta estar en un entorn natural: respirar aire pur, trepitjar la terra, sentir el Sol... Actes tan senzills com aquests s'han convertit en la medicina de moltes persones que actualment cerquen espais i habitatges més rurals on sentir-se en llibertat. Aquesta necessitat sumada a la d'abraçar-nos, veure'ns els somriures i expressar sense judicis ni vergonya el que sentim, m'han portat a organitzar aquesta activitat: JOC EXPRESSIU A LA NATURA. L'objectiu és compartir una experiència global (veu, cos i emoció) amb altres persones en un entorn natural, aconseguint connectar amb el nostre nen i nena interior i passar una estona divertida i enriquidora. No està dirigit a persones que facin teatre, ni que ballin o cantin, està pensat per a tothom, per a totes les edats, perquè tots i totes, amb major o menor intensitat, tenim necessitats expressives i una forma fantàstica de cobrir-les és mitjançant el joc i rodejats de natura. 
Si voleu reservar la vostra plaça podeu enviar un whatsapp al 625.592.957 o un email a genestarvictor@gmail.com.  Una vegada es vagin omplint els grups, em posaré en contacte amb voltros per tancar dates i horaris. 
Espero que aquesta iniciativa contribueixi d'alguna manera a transcendir la nostra mirada cap a l'entorn i cap a nosaltres mateixos.

Moltes gràcies!

 

16 de març de 2022

Continuar llegint
pujar