"ELS NÒMADES" AL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Entrevista als components del grup "Els Nòmades", seleccionats per actuar dia 1 de març, Dia de les Illes Balears, al Teatre Principal de Maó en el segon Festival Musical de Talent Jove, organitzat pel Consell Insular de Menorca i el departament d'INJOVE. 

 

1- Qui són "Els nòmades"?

“Els nòmades” són un grup de músics format pel jove teclista maonès de 16 anys Gerard Carrillos, el guitarrista maonès de 16 anys José Luis Vecillas, les dues vocalistes de 16 anys Mireia Sintes i Clara Vivó del municipi d’Alaior (a part de cantant, na Clara també toca el violí), la maonesa Judit Puig de 18 anys lidera el grup a la bateria i com a darrera integrant “Els Nòmades” compten amb la nova incorporació de la baixista de 18 anys Júlia Mijares, des Castell.

2- Com va sorgir el grup?

En José Luis i jo, Judit, ens coneixem de fa uns quants anys perquè som atletes del Cecome Menorca Atletisme. Fa quatre mesos el nostre entrenador, que sap que tots dos som músics, organitzava un sopar benèfic i ens va demanar si volíem acompanyar el sopar amb un poc de musiqueta. A partir d’aquesta proposta ens vam ajuntar en Jose, el seu amic pianista, en Gerard; a través de coneguts vam trobar el contacte de na Clara que va acceptar formar part del grup i jo. Així, a finals de novembre del 2021 “Els Nòmades” vàrem tenir la nostra primera actuació que va resultar ser tot un èxit, ja que més endavant ens va sorgir un altre bolo. Per a aquest volíem sonar uns temes que requerien dues veus i na Clara ens va presentar na Mireia, la nova integrant del grup. Un cop feta l’actuació ens van recomanar que cerquéssim un o una baixista i tot d’una vaig pensar amb na Júlia que ja havia format part d’un antic grup de música que tenia amb uns amics durant l’estiu.

 

3- Quina ha estat la vostra trajectòria fins ara?

Com he dit anteriorment, el nostre primer concert va ser per una causa benèfica. Era la primera vegada que ens estrenàvem com a grup i no sabíem ben bé si en un futur continuaríem quedant. No obstant, ens van donar l’oportunitat de poder sonar al “Concert de joves per a joves” el 17 de desembre de l’any passat i amb molta il·lusió vam participar-hi. Fins ara no hem parat d’assajar i esperem poder fer la nostra tercera actuació al “Festival musical de talent jove” que es celebra dia 1 de març.

 

4- Quina música oferireu al Festival musical de talent jove?

“Els Nòmades” oferim un repertori ben complert que va des dels temes més profunds que tenim a Menorca, fins a cançons més rockeres, del gènere pop rock i música alternativa. Totes les cançons van dirigides a qualsevol tipus de públic: joves, adults, avis i àvies, etc.

 

5- Què representa per a vosaltres participar en aquest festival al Teatre Principal de Maó?

Com a grup estem immensament agraïts de poder participar en aquest festival i tenim moltes ganes de poder actuar a un dels llocs més emblemàtics de l’illa, on han tingut lloc moltíssimes actuacions importants. A més, serà la primera vegada per a tots que actuarem al Teatre Principal de Maó i no podem estar més orgullosos de poder-ho fer.

Més informació i compra d'entrades

Continuar llegint
pujar