"LA HUELLA" AL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Entrevista als components del grup "La Huella", seleccionats per a actuar dia 1 de març, Dia de les Illes Balears, al Teatre Principal de Maó en el segon Festival Musical de Talent Jove, organitzat pel Consell Insular de Menorca i el departament d'INJOVE.

1. Qui són “La Huella”?

El grup de “La Huella” està format per 5 components: en Martí Sintes de Maó, que és vocalista del grup i té 14 anys, el guitarrista Jan Carreres de 14 anys, el pianista Diego Utiel de 14 anys (els dos de Sant Lluís), el bateria des Castell Sergio Ibares de 14 anys i, el petit de la colla, el baixista maonès Jaume Cardona de 13 anys.

 

2.Com va sorgir el grup?

En Martí havia creat algunes cançons i tenia ganes de formar un grup per seguir composant. Ara just fa un any es va posar en contacte amb en Sergio (bateria) que coneixia de classe i a partir d’aquell moment es va anar afegint la resta del grup.

Al principi ens reuníem tots els diumenges a casa d’en Sergio. Ara ho fem a un local compartit amb altres grups.

 

3.Quina ha estat la vostra trajectòria fins ara?

Vam començar amb una petita actuació a la mostra de projectes del nostre institut IES Cap de Llevant (tot i que en Jaume va a l’IES Joan Ramis i Ramis). Els nostres professors ens van ajudar molt i, fins i tot, ens van acompanyar a algun assaig.

Després, el mes de novembre, vam actuar a Sant Lluís dins la celebració del Dia Internacional dels drets dels infants i adolescents.

La següent trobada va ser el mes de desembre al port de Maó.

 

4.Quina música oferireu al Festival musical de talent jove?

El que més ens agrada és tocar les nostres cançons. La veritat és que no ens agrada aferrar-nos a un estil, encara que ens movem bastant entre el punk, rock i pop. Dins el nostre repertori tenim també altres cançons més tranquil·les, com una balada.

 

5.Què representa per a vosaltres participar en aquest festival al Teatre Principal de Maó?

Per a nosaltres és una gran oportunitat per poder demostrar fins a on podem arribar. Tenim molta força i moltes ganes de mostrar la nostra música. La nostra il·lusió és poder millorar cada dia i que aquest concert ens ajudi a trobar noves oportunitats.

Més informació i venda d'entrades aquí.

 

Continuar llegint
pujar