"TWONE MUSIC" AL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Entrevista als components del grup "TwOne Music", seleccionats per a actuar dia 1 de març, Dia de les Illes Balears, al Teatre Principal de Maó en el segon Festival Musical de Talent Jove, organitzat pel Consell Insular de Menorca i el departament d'INJOVE.

 

1. Qui són “TwOne Music”?

Twone Music és un duet format per n'Ara Martí i en Dani Juanico, dos cantautors ciutadellencs. Dani, 18 anys, sona el piano, la guitarra, i canta. Ara, 25 anys, sona la guitarra i canta.

 

 

2.Com va sorgir el grup?

Noltros ja ens coneixíem d'abans, ja que els nostres pares són amics de tota la vida.

El grup es va formar fa dos anys quan vàrem tenir un esdeveniment en el qual actuàvem per separat, i ens vam animar a per uns temes junts, i des d’allà hem sonat per tota la illa, tant versions, com temes propis.

 

3.Quina ha estat la vostra trajectòria fins ara?

Els dos hem començat de molt petits en el món de la música, però com a grup, com hem dit anteriorment, duim tan sols 2 anys. En aquest curt termini de temps esteim molt agraïts de la rebuda que hem tingut per part de la gent, ja que hem actuat molt aquests dos darrers anys, a llocs com Sa Cova d'en Xoroi, a hotels, a quasi tots els pobles, i més.

 

4.Quina música oferireu al Festival musical de talent jove?

Al Festival de talent jove oferirem una varietat bastant ampla d'estils, farem qualque tema propi i també farem versions que esperem que deixin amb bon sabor de boca.

 

5.Què representa per a vosaltres participar en aquest festival al Teatre Principal de Maó?

Per noltros participar en aquest festival ens aporta molta novetat i l'afrontam amb molta il•lusió, ja que mai hem sonat al Teatre com a duet, i ens fa moltes ganes poder demostrar el nostre talent als espectadors que gaudeixin del Festival.

 

Més informació i entrades aquí.

Continuar llegint
pujar