96 cordes, orgullós titella 2015

Grup de l’espectacle:

-Arantza Dominguez, fotògrafa

-Ricardo Lluch, veu

-Baleratic Guitar Fundation, formació (Andreu Menorca, Annabel Villalonga, Toni Perelló) guitarres

-Jairo Carreras, guitarra

-Pau Pons, guitarra

-Pere Arguimbau, guitarra

-Lluis Gener, baix

-Jaume Anglada, textos

-Tècnic de so, Luca Pedregosa

-Siscu Riudavets, idea original

-Organitza: Artistes per a Menorca

-Col•labora: Sonostudi i DAU produccions

És un espectacle on s'uneixen vàries vessants artístiques. Primer hem pogut veure als cartells, xarxes socials i a la web de Nan Ventura les fotos de n’Arantza Dominguez. Diuen que una imatge val més que mil paraules, n’Arantza aconsegueix captar la millor imatge dels artistes. I durant l’espectacle podrem assaborir el virtuosisme dels diferents guitarristes, inspirats en els textos d'en Jaume Anglada i la veu d'en Ricardo Lluch.

Un espectacle inèdit a Menorca on hem pogut ajuntar un ramellet de guitarristes de contrastada qualitat, amb uns textos extrets del llibre que edita en Jaume Anglada “Orgullós Titella” que no deixarà indiferent a ningú.

A l’espectacle també es podrà comprar el llibre,

un recull de textos, prosa i poesia, alguns d’ells escrits de fa molts d’anys. Utilitza l’oxímoron com a palanca i estratègia per despertar el dubte i la reflexió.

La producciómneix a partir de la idea de Siscu Riudavets de crear un espectacle solament amb guitarres. Amb el temps també va coincidir amb la proposta a Jaume Anglada d'editar un llibre. Es va veure que poden ajuntar els dos conceptes i així va ser com es sa començar a ajuntar tot l’equip i crear temes inèdits per musicar els textos i altres solament instrumentals. Sens dubte un espectacle que sorprendrà per l'originalitat i la varietat d’estils tècnics i instruments, ja que dins la gran gama de guitarres, es podrà veure una gran varietat.

Tal vegada anomenar un tema composat per en Pere Arguimbau dedicat al recentment desaparegut Ernest Pagès, un tema emotiu i que reflexarà el tipus de música que li agradava al company d’aquest grup d’artistes. Recomanat als qui li agrada la guitarra, la bona música i l’espectacle de veure el virtuosisme d’aquest grup de músics de contrastada experiència i trajectòria.

Cal destacar que es comptarà amb un equip de so immillorable de sonostudi, amb un muntatge a l’alçada de nivell dels músics i que muntaran, sonoritzaran i assajaran per treure el millor so durant 4 dies.

Continuar llegint
pujar