Alquimia (Firartístic) 2016

Intal·larem un tatami davant l'escenari perquè seguin els fillets i filletes. També hi haurà cadires pels pares, mares, ties, concus, avis i avies.

Després d’anys d’investigació en el món de l’espectacle, aquest muntatge es podria definir com l’alquimia entre el teatre i el circ.
Dos clowns barregen diversos elements per crear moments sorprenents; tenen cabuda pompes de sabó, elements màgics, malabarismes inesperats (amb objectes que no son per fer malabars) i situacions pseudoteatrals on sempre hi ha un lloc per a la sorpresa.

Un espectacle per a tots els públics.
Un joc còmic on l’espectador es sentirà implicat

La companyia "El Negro y el Flaco"
Companyia hispano-argentina formada el 1994. Els seus espectacles barregen el teatre i el circ, sempre sota la mirada del clown, creant un joc còmic on l’espectador de totes les edats se sentirà sempre implicat.

Han actuat en teatres i festivals d’Espanya, Itàlia, França, Argentina, Brasil, Colòmbia, El Salvador i Estats Units. Han intervingut en diversos programes de televisió i són col·laboradors habituals de l’ONG Pallassos sense Fronteres, actuant en diverses parts del món.

Continuar llegint
pujar